YEREL HABERLER - 28 Ekim 2015 Çarşamba 16:20

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkundan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

A
A
A
Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkundan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman ordusunun milleti ile kurduğu Cumhuriyet’in 92’inci kuruluş yıl dönümünün guru ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri A.Ş. Genel Müdür Dr. Osman Coşkun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajına birlik ve berberlik mesajı verdi. Genel Müdür Coşkun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, kahraman ordusu ve cefakar milleti ile kurduğu Cumhuriyet’imizin 92. yıl dönümünü milletçe büyük bir gurur ile kutlandığını belirterek, “Bu milletin canı pahasına, büyük fedakarlıklarla kurduğu Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak hepimizin en önemli bir sorumluluğudur. Çünkü Cumhuriyet, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Bu ülkenin evlatları Türkiye’nin gelişmesi, büyümesi ve dünyada söz sahibi bir ülke olması için en üstün vatanseverlik duygularıyla hareket etmektedirler. Bu gün de ülkemizin içinde bulunduğu mevcut gelişme 29 Ekim’de 92 yıl önce atılan o büyük adımların devamıdır. Bu duygularla başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sonsuz şükran ve rahmet duygularıyla anıyor, milletimizin ve hemşeHrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Arazi anlaşmazlığı cinayetine 3 tutuklama Adana’nın Kozan ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki grup arasında çıkan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı. Edinilen bilgilere göre olay, 26 Mayıs’ta Kurban Bayramı arifesinde ilçedeki kurban pazarında meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 4 yıl önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı. Pompalı tüfek ve silahların kullanıldığı kavgada başından vurulan Sinan Köten ağır yaralanırken M.K. ve K.K. ise vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Sinan Köten kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda olay yerinde 6 şüpheli gözaltına alındı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen silahlar da ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.T., M.T. ve E.T. tutuklandı. Şüpheli E.G. adli kontrol şartıyla, F.T. ile Y.T. ise savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Yaralanan M.K. ile K.K.’nin hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.