GENEL - 12 Eylül 2017 Salı 09:44

Sorgun Belediyesi sporcuları Samsun’dan madalyayla döndü

A
A
A
Sorgun Belediyesi sporcuları Samsun’dan madalyayla döndü

Samsun’da yapılan Gençler Türkiye Taekwando Şampiyonasına katılan Sorgun Belediyespor Taekwando takımı bir bronz, bir gümüş madalya ile Sorgun’a döndü.

Samsun’da yapılan Gençler Türkiye Taekwando Şampiyonasına katılan Sorgun Belediyespor Taekwando takımı bir bronz, bir gümüş madalya ile Sorgun’a döndü.


Sorgun Belediyespor Taekwando Antrenörü Ahmet Turan Dinçer, turnuvanın ilk günlerinde sporcuların yoğun mücadelesine rağmen madalyaya ulaşamadıklarını söyleyerek,"Turnuvanın son gününde tatamiye çıkan 78 kiloda Recep Tayyip Kılıç ilk turda Ankara, ikinci turda Sakarya, üçüncü turda İstanbul, dördüncü turda Ankaralı rakiplerini yenerek yarı finale adını yazdırdı. Beşinci turda Ankaralı rakibini geçemeyince Türkiye 3’üncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. 78 kiloda tatamiye çıkan Samed Muhammed Duygulu ise, ilk turu maç yapmadan geçti, ikinci turda Samsun, üçüncü turda İstanbul, dördüncü turda Adana, beşinci turda Yalovalı rakiplerini eleyerek adını finale yazdırdı. Finalde Ankaralı rakibini geçemeyince Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. İleride inşallah kendilerini birincilik kürsüsünde görmek istiyoruz" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Psikiyatri hastaları hünerlerini konuşturdu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisinde tedavi gören hastaların yaptığı el sanatları eserlerinden oluşan sergi, Malatya Park AVM’de yapılan açılış töreni izlenime sunuldu. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi gören hastaların iş ve uğraşı faaliyetleri kapsamında yapmış oldukları dekoratif el sanatları, takı, tesbih, çanta, ahşap ve seramik ürünlerinden oluşan El Sanatları Sergisi açıldı. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Bölümü Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Kerim Uğur, yaptığı açıklamada, “Psikiyatri Servisimizde hastalarımız için terapi odası var. Hastalarımızın terapi odasında yaptığı ürünleri sergilemek için alışveriş merkezinde böyle bir stant açtık. Hastaların tedavi sürecini katkısı rehabilitasyon açısından bu gibi etkinliklerin çok faydalı olduğunu düşünüyoruz” dedi. Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Esin İnce, Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürü Dr. Seyid Çiftçi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Dağaşan, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ömer Doğan, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek ve Kalite Müdürü Mehmet Soylu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Muhammed Serdar Buğday, Uzm. Dr. Orhan Yücel, Dr. Yunus Coşar, Psikiyatri Bölümü Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Kerim Uğur, Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi hocaları ile psikiyatri hastaları ve yakınlarının katıldığı açılış halk oyunları gösterisi ile son buldu. Sergi, 3-6 Mayıs tarihleri arasında Malatya Park AVM’de açık olacak.