ÇEVRE - 09 Mayıs 2021 Pazar 01:32

Yozgat’ta etkili olan fırtına çatıları uçurdu, çok sayıda araca hasar verdi

A
A
A
Yozgat’ta etkili olan fırtına çatıları uçurdu, çok sayıda araca hasar verdi

Yozgat’ta etkili olan şiddetli fırtına sonucu çok sayıda binanın çatısı uçarken 25’e yakın araçta hasar oluştu.

Yozgat’ta etkili olan şiddetli fırtına sonucu çok sayıda binanın çatısı uçarken 25’e yakın araçta hasar oluştu.


Yozgat’ta akşam saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Akdağmadeni ilçesinde 5, Sorgun İlçesinde 1, Sarıkaya ilçesinde 1 olmak üzere 7 ayrı apartmanın çatısı uçtu. Çatıdan kopan parçalar apartman önünde park halinde bulunan 25 araca hasar verdi.


Yozgat Valisi Ziya Polat olay sonrası hasarın en fazla olduğu Akdağmadeni ilçesinde incelemelerde bulundu. Vali Ziya Polat, en büyük tesellinin can kaybı olmadığını söyledi. Vali Polat, şiddetli fırtına sonrası Akdağmadeni ilçesinde çok sayıda çatının uçtuğunu ve 25’e yakın araçta maddi hasar oluştuğunu da dile getirdi.


Bölgede AFAD ve belediye ekipleri, hasar tespit ve temizlik çalışması başlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çorum Sefer Yılmaz: "Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek" Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, "İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek" dedi. Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, "Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek" dedi.