YEREL HABERLER - 14 Ocak 2014 Salı 14:55

Sorgun’da Daire Müdürleri Yemekte Bir Araya Geldiler

A
A
A
Sorgun’da Daire Müdürleri Yemekte Bir Araya Geldiler

Yemeğe Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Sorgun Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Suat Gözübüyük, İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Levent Tuncer, Tapu Müdürü Özdemir Kılınç, Sorgun Müdürü Mustafa Sulbi, İlçe Nüfus Müdürü Celal Katipoğlu, Sorgun Ziraat Bankası Şube Müdürü Mustafa Erdoğan Aksoy, Sorgun İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cumhur Eser, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Salih Dişlioğlu katıldı.
Yemekte konuşan Kılıç, Sorgun’un her alanda kendisinden söz ettiren bir ilçe olduğunu belirterek, “İlçemize bir Fen Lisesi yapılması gündemde. Yeniçeltek Kömür ve Madencilik A.Ş.'nin binanın yapılması için 2 milyon lira yardımda bulunacak. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak biz de 200 öğrencilik yurt yaptıracağız. Fen Lisesi ve yurt binaları bir arada olacak. Endüstri Meslek Lisesi‘ne 12 derslik ilave edilecek, İmam Hatip Lisesi’ne öğrenci yoğunluğu nedeniyle yeni bina yapılacak” dedi.
Kaymakam Kılıç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara 7 bin ton kömür dağıtıldığını, talep olduğu takdirde 2 bin ton kömür daha dağıtmayı planladıklarını sözlerine ekledi.
Yemekte kurum müdürleri de kurumlarıyla ilgili sürdürülen çalışmalar, sıkıntılar ve önerileriyle ilgili olarak Kaymakam Kılıç’a bilgi verirken, gündemde yer alan konularda da fikir alışverişinde bulunuldu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir