YEREL HABERLER - 19 Nisan 2014 Cumartesi 12:04

Bimeks’ten Yozgat Ve Sorgun’a 2 Mağaza

A
A
A
Bimeks’ten Yozgat Ve Sorgun’a 2 Mağaza

Bimeks, Yozgat ve Sorgun ilçesine iki mağaza açarak mağaza sayısını 126’ya çıkardı.
Atılımlarıyla 2013 yılında adından en çok söz ettiren teknoloji perakendecisi olan Bimeks, mağaza açılışlarına 2014'te de tüm hızıyla devam ediyor. Bimeks'in yurdun çeşitli yerlerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği 6 mağaza açılışından ikisi, franchise olarak açılan Yozgat merkez ve Sorgun mağazaları. Yeni açılışlarla mağaza sayısını 126'ya çıkaran Bimeks'in gelenekselleşen açılışa özel büyük indirimleri vatandaştan büyük ilgi görüyor.
Bimeks’in Yozgat Lise Caddesi'ndeki mağaza açılışına Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Bimeks İcra Kurulu Üyesi Muhittin Şenel ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Üyesi Muhittin Şenel, Türkiye'nin en büyük teknoloji perakendecilerinden Bimeks’in Yozgat merkez ve Sorgun'a açtığı iki yeni mağazanın yanı sıra İstanbul Viaport AVM Teknoport, Balıkesir Kipa Teknoport, İzmir Balçova Migros AVM Teknoport ve Manisa Merkez'de yaptığı eş zamanlı açılışlarla teknoloji mağazaları sayısını 126'ya çıkardığını söyledi.
Kendine özgü franchise modeli "Bimeks Mağaza İş Ortaklığı" BiMİO ile açılan Yozgat ve Sorgun mağazaları ile şirketin Türkiye genelinde var olduğu il sayısını 52'ye yükselttiğini vurgulayan Şenel, “Vatandaşımız beyaz eşyadan kişisel bakım ve aksesuara, bilgisayardan tüketici elektroniğine ve cep telefonlarına kadar tüm ihtiyaçlarına en avantajlı fiyatlarla cevap verebilmek için yeni mağazalar açarak büyümeye devam ediyoruz” dedi.
Bimeks raflarında 20 binden fazla çeşit ürünün halkın beğenisine sunulduğunu belirten Şenel, ”Bimeks'e özgü bir franchise sistemi olan ve hem şirket hem de iş ortağı için çok cazip avantajlar sunan 'Bimeks Mağaza İş Ortaklığı', BiMİO ile Anadolu'nun en ücra köşelerine kadar ulaşmayı hedefliyoruz. Bugün Yozgat ve Sorgun’da iki mağazamızı hizmete açtık, açılışlarımıza katılan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı da yaptığı konuşmada, "Bimeks, ilimiz için önemli bir müessese Yozgat'ta sıkıntısını çektiğimiz, her şeyi Yozgat'ta bulma hedef olmalı. Bu tür firmaların fazla olması rekabeti getirecektir. İlimiz için bir tercihtir Bimeks'in açılmış olması, ilimiz insanı için de bir tercihtir. Yozgat kendisine ve çevresinde yettiği ölçüde gelişecektir. Bu da Yozgat'ın kendisine yettiğinin bir göstergesi olacaktır. Gerek ilçelerden gerekse çevre illerle Yozgat'ın tercih olduğu bir yer olması için gerek belediye gerek valiliğimiz elimizden geleni yapacağız. Bimeks Yozgat mağazası ilimize ayırlı uğurlu olsun, Allah bol müşteri nasip etsin. Umarım hem insanlarımızın ihtiyacı karşılanır hem de ticaretten kar uman arkadaşlarımız kar ederler" dedi.
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan da böyle güzel ve büyük bir markanın Yozgat'a gelmesinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, "Bu tür markaların Yozgat'ta olması Yozgat için son derece önemli, Yozgat'ın şehir kimliği açısından son derece önemli. Yozgat'ın ticaretine çok önemli katkılar olacağına inanıyorum. Yatırımcılar için hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum" şeklinde konuştu.
Mağazanın önünde uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar ise açılışa özel indirimlerden faydalanarak istedikleri ürünü almanın sevincini yaşadı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Ziraat Türkiye Kupası: Samsunspor: 2 - Eyüpspor: 1 (Maç sonucu) Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk hafta maçında Samsunspor, Eyüpspor’u 2-1 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 68. dakikada Holse’nin pasında kaleyi karşısına alan Mouandilmadji’nin şutunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı. 82. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Mendes’in şutunda top sağdan dışarı gitti. 90. dakikada defansın arkasına atılan ara pasa hareketlenen Berke Baran’ın şutunda top filelerle buluştu. 2-1 Stat: Samsun Yeni 19 Mayıs Hakemler: Ömer Faruk Turtay, Murat Ergin Gözütok, Kerem İlitangil Samsunspor: Alpert Posiadala, Joe Mendes, Toni Borevkovic, Rick van Drongelen, Logi Tomasson (Deniz Şeker dk. 76), Antoine Makoumbou (Eyüp Değirmenci dk. 88), Soner Aydoğdu, Carlo Holse (Muhammet Akyüz dk. 88), Emre Kılınç (Soner Gönül dk. 46), Tahsin Bülbül (Polat Yaldır dk. 62), Marius Mouandilmadji Yedekler: Efe Üstün, Efe Törüz, Zeki Yavru, Polat Yaldır Teknik Direktör: Thomas Reis Eyüpspor: Jankat Yılmaz, Talha Ulvan, Berhan Şatlı, Gilbert Mendy, Ömer Ceyhan, Ömer Kara, Eren Aydoğdu (Talha Akkaya dk. 46), Deniz Aydoğdu (Ömer Uğurlu dk. 88), Ömer Ay (Berke Baran dk. 80), Christ Sadia (Burak Işık dk. 69), Metehan Altunbaş Yedekler: Kerim Yerlikaya, Levent Deniz, Rıdvan Canıbek, Samet Kalan, Yunus Tuzluoğlu, Emir Yalçın Teknik Sorumlu: Umut Eskikök Goller: Mouandilmadji (dk. 10), Soner Aydoğdu (dk. 33) (Samsunspor), Berke Baran (dk. 90) (Eyüpspor) Sarı kartlar: Holse (Samsunspor), Ömer Ay (Eyüpspor)
Ankara TBMM’deki istismar soruşturmasında 5 sanık hakkında 16 yıl 6’şar aya kadar hapis talebiyle iddianame hazırlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından TBMM’deki stajyer öğrenciye yönelik istismar iddialarına ilişkin başlatılan soruşturma çerçevesinde 5 sanık hakkında "çocuğa karşı cinsel taciz" ve "sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı" suçlarından 16 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. İddianame Ankara 57. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame kapsamında, 18 yaşından küçük 4 mağdurenin TBMM’de stajyer olarak bulundukları dönemlerde Meclis lokantasında çalışan Halil İ.G., Durmuş U., İbrahim B., Ramazan Ç. ve Recep S. tarafından taciz edildikleri iddiası üzerine Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne başvuruda bulunmalarının ardından soruşturma başlatıldığı hatırlatıldı. İddianamede, mağdurelerin ifadeleri sonrasında 5 sanığın gözaltına alındığı, Halil İ.G., Durmuş U., İbrahim B. ve Recep S.’nin tutuklandığı Ramazan Ç.’nin ise adli kontrolle serbest bırakıldığı anlatıldı. İddianamede, mağdurelere yönelik, kamu görevi ve hizmet ilişkisinin sağladığı kolaylıktan faydalanmak, eğitici öğretici yükümlülüğü olan kişilerden olması nedeniyle bahse konu zincirleme şekilde çocuğa karşı nitelikli cinsel taciz suçunun işlendiği ifade edildi. Sanıkların, ayrıca mağdurelerle iş yeri ve iş dışında davranışlarıyla sarkıntılık düzeyinde cinsel istismar suçunu işledikleri anlatıldı. Adı geçen sanıklar hakkında, "sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı" ve "çocuğa karşı cinsel taciz" suçlarından 16 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. İddianame, Ankara 57. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.