YEREL HABERLER - 17 Nisan 2012 Salı 18:20

AK PARTİ`DEN, YURT-KUR MÜDÜRÜ ALBAYRAK`A ZİYARET

A
A
A
AK PARTİ`DEN, YURT-KUR MÜDÜRÜ ALBAYRAK`A ZİYARET

AK Parti Zonguldak Merkezi İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi Zonguldak Yurt-Kur Müdürü İbrahim Albayrak`ı ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Merkezi İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi Zonguldak Yurt-Kur Müdürü İbrahim Albayrak`ı ziyaret ederek, yeni görevindi başarılar diledi. Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak Merkezi İlçe Başkanı Metin Karaduman, ``Yurt-Kur Bölge Müdürümüz Zonguldak`ta yeni göreve başladılar. Kendilerine hayırlı olsun diyoruz. İnşallah Zonguldak`ımızda kendileri güzel hizmetler yapar. Bizde AK Parti Teşkilatı olarak kendilerine Zonguldak`a yapılacak yatırımlarla ilgili her türlü desteği istişare ederek güzel hizmetler vermek için birliktelik yapacağız inşallah. Müdürümüzle beraber öğrencilerimize daha güzel mekanlar yapmak için koşturacağız, mücadele vereceğiz. Yaklaşık Zonguldak merkezde 13 bin öğrencimize kapasiteli yurdumuz var. Bu kapasite Zonguldak merkez için biraz az. Kilimli ve Kozlu bölgemize yeni yurt yapmak için birlikte arsalar bakıp, inşallah bu kapasitemizi de beldelerimizde de arttırarak 2 bin 500`lere, 5 binlere çıkartabilmek için şuanda arsa arayışı içerisindeyiz. Uygun yer tespit ettiğimiz zaman müdürümle beraber güzel son derece otel konforunda olacak yurtlar yapmayı planlıyoruz. Bunu zaman içerisinde birlikte görüşerek, istişare ederek bunu hayata geçirmek için inşallah hareket edeceğiz`` dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Yurt-Kur Müdürü İbrahim Albayrak ise ``Biz 3 Mart tarihinde Zonguldak`ta göreve başladım. Edirne`den buraya nakil geldim. Bilinçli olarak bu Zonguldak`a verildim Sayın Bakanımız tarafından. Buradaki hizmeti daha ileriye götürmek, bu manada başkanımız ve diğer siyasetçilerimizle beraber el ele kol kola çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Zonguldak`ın hizmet alması için ne gerekirse herkesin kapısını çalarım. Elimizden ne gelirse yapacağız. Zonguldak merkezde 13 bin öğrencimiz var. Bizim 2540 civarında bir kapasitemiz var. Bu rakam yeterli değil. Bunu 5 binlere çıkarmak zorundayız. Zonguldak`a hizmet etmek için buradayım. Bu yöreye hizmet edeceğiz. Arsa sıkıntımız var. Bölgede personel yetersizliğimiz var. Bölge binamız şehre uzak. Öğrenci iki vasıtayla buraya geliyor. Hepinizden destek bekliyorum`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Yeni yıla balkonda mahsur kalarak girdi Aydın’da yeni yıla ev temizliği yaparak giren yaşlı bir kadın, çamaşır asmak için çıktığı balkonda kapının rüzgarla kapanması üzerine mahsur kaldı. Dondurucu soğukta saatlerce mahsur kalan kadının imdat çağrısını duyan komşuların ihbarı ile adrese gelen polis ekipleri yaşlı kadını çilingir yardımı ile kurtardı. İlginç olay Aydın Efeler ilçesi Veysipaşa Mahallesi 1632 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın zemin katında yaşayan Emir Ayşe Şadan, gece yarısı çamaşır sermek için evin balkonuna çıktı. Çamaşır serdiği sırada bir anda rüzgarla balkonun kapısı çarpıp kilitlenince yaşlı kadın buz gibi havada balkonda mahsur kaldı. Kendi çabaları ile uzun süre balkon kapısını açmaya çalışan yaşlı kadın, soğukta donmaktan korkunca gece yarısı bağırıp üst kattaki komşuları uyandırarak yardım istedi. Yaşlı kadının yardım çağrılarını duyan komşuları durumu 112 Acil Servis’e ihbar etti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, evin balkonuna itfaiye aracı ile ulaşmanın mümkün olmadığını görünce bölgeye çilingir çağırdı. Gece yarısı adrese gelen çilingir, evin arkasından da sürgülü olan kilitli demir kapısını uzun uğraşlar sonucu açarak buz gibi havada saatlerdir balkonda mahsur kalan kadını kurtardı. Yeni yıla mahsur kaldığı balkonda girip saatlerce soğukta beklemek zorunda kalan Emir Ayşe Şadan, kendisini kurtarmak için seferber olan polis ekipleri ve komşularına teşekkür edip verdiği rahatsızlıktan dolayı da özür diledi.