ASAYİŞ - 21 Kasım 2017 Salı 14:57

Yoldan çıkan ticari taksi şarampole uçtu: 3 yaralı

A
A
A
Yoldan çıkan ticari taksi şarampole uçtu: 3 yaralı

Zonguldak-İstanbul karayolunun Soğanlı suyu mevkiinde virajı alamayan ticari taksi yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı.

Zonguldak-İstanbul karayolunun Soğanlı suyu mevkiinde virajı alamayan ticari taksi yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.


Kaza, Zonguldak-İstanbul Karayolu’nun Soğanlısuyu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zonguldak istikametinden Ereğli istikametine seyir eden Alperen Kıroğlu (23) idaresindeki 67 T 0287 plakalı ticari taksi sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 15 metreden uçuruma yuvarlandı. Ağaçların arasına girerek durabilen otomobildeki sürücü ile yolcular Çağla Aksu (23) ve Sahra Aksu (27) yaralandı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralıları sedyeler ile kaza yerinden çıkartarak ambulansa aldı. Yaralılar 2 ayrı ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken savcılık kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır AK Partili Raşit Ocak: "İşçilere yapılan baskı ve hukuksuzluklara karşı gerekli adımları atacağız" AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, seçimden sonra DEM’li belediyelerin bazılarının işçi çıkarmasına tepki göstererek, "İşçilere yapılan baskı ve hukuksuzluklara karşı gerekli adımları atacağız" dedi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, seçimin ardından DEM’li belediyelerin ilk icraatının işten çıkarmalar ve emekçileri işlevsiz ve verimsiz hale getiren mobbing uygulamaları olduğunu ileri sürdü. Ocak, "Belediyelerde işçi kıyımı devam ederken, şimdi de eski çalışan emekçi kardeşlerimizin bir kısmı, kadrolarına bakılmadan temizlik işleri müdürlüğü emrinde görevlendirilmeye başlandı. Özetle DEM’li belediyelerde çalışma hayatını düzenleyici, işçi ve işveren ilişkilerinde çalışma barışının sağlanmasını kolaylaştırıcı adımlar yerine; yasa, kanunlar ve evrensel insan hakları çiğnenerek zulüm dönemi başlamıştır. Söz konusu DEM’li belediyelerde emekçi kardeşlerimize yapılan baskı ve hukuksuzluklara karşı gerekli adımları atacağız. İşten çıkartma, iş yeri değiştirme, mobbing, onur kırıcı davranışlar, ayrımcılık ve ötekileştirme çabalarına karşı; emekçi kardeşlerimizle hukuki mücadele başlatacağız. İlimizde mağdur ve mazlum olmuş bütün belediye çalışanlarının ve emekçilerinin yanında duracağız. İşçilerimize emekçilerimize yönelik baskı, tehdit, işten çıkarmalar son bulana kadar haklı mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.