GENEL - 15 Aralık 2017 Cuma 15:04

Birinci aşama belge denetimi gerçekleştirildi

A
A
A
Birinci aşama belge denetimi gerçekleştirildi

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nda 1.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nda 1. aşama belge denetimi gerçekleştirildi.


ISO 9001:2105 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında 1. Aşama Belge Denetimi gerçekleştirildi. Denetim açılış toplantısında görüş ve temenniler alınmış denetim süreci hakkında bilgilendirme yapıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Yunuemre’den ’Ata’ya Saygı’ yürüyüşü Yunusemre Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında "Ata’ya Saygı" yürüyüşü düzenlendi. Belediye Başkanı Semih Balaban’ın da katıldığı yürüyüş, Uncubozköy Camisi önünde başlayıp 100. Yıl Meydanı’nda sona erdi. Yunusemre Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında "Ata’ya Saygı" yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve Yunusemre Belediyespor’un sporcuları katıldı. Uncubozköy Camisi önünden başlayan yürüyüşte ellerinde bayrak tutan vatandaşlar ise balkonlarından destek verdiler. Uncubozköy Mahallesi’nin tamamının yürünmesinin ardından Mimar Sinan Bulvarı üzerinden 100. Yıl Meydanı’nda ulaşıldı. Burada Gençlik Haftası kapsamında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan sahnede bir konuşma gerçekleştiren Başkan Balaban, etkinliğe katılanların bayramını kutlayarak, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyoruz. Biz de bu hafta Ulu Önder, kurucumuz ve kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk’ü Yunusemre Belediyesi olarak anma amacıyla bir araya geldik. Yunusemre Belediyesi’nin bundan sonra her ulusal günde bu etkinliklerini göreceksiniz. Bayramımızın 105. yıldönümünü kutluyorum. Katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. “ dedi.
İstanbul Sultanbeyli Belediyesi “Bahar Temizliği” başlattı Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, ilçe genelinde “Bahar Temizliği” projesiyle kapsamlı temizlik faaliyeti başlattı. Kent temizliğine ve estetik görünüme önem verdiklerini belirten Tombaş, “Kaldırımları işgal eden eski ev eşyaları ve hafriyat atıklarının kaldırılması, ot biçimi, ilaçlama, yıkama işlemleri başta olmak üzere kapsamlı bir temizlik projesi başlattık. Akşemsettin Mahallesi’nden başladık, sırasıyla tüm cadde ve sokaklara gireceğiz. Hedefimiz; tertemiz Sultanbeyli” dedi. Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni proje ve hizmetleri tek tek hayata geçiren Başkan Tombaş, şimdi de “Bahar Temizliği” projesi kapsamında kapsamlı bir temizlik faaliyeti başlattı. Tombaş: “Vatandaşlarımızın sağlığı ve konforlu yaşamı temel önceliğimiz” Bahar Temizliği projesiyle cadde ve sokaklarda kaba atıklar başta olmak üzere detaylı bir temizlik uygulaması başlattıklarını vurgulayan Tombaş, “Önceliğimiz vatandaşlarımızın sağlığı ve konforu. Bunun için her gün düzenli olarak yürütülen temizlik hizmetinin yanı sıra özellikle çirkin görüntüye sebep olan, tehlike arz eden kaba malzemelerin temizlenmesi için yeni bir proje başlattık. Bahar Temizliği projesi kapsamında; kaldırımları işgal eden eski ev eşyaları ve hafriyat atıklarını kaldırıyor, ot biçimi, ilaçlama, yıkama işlemleri başta olmak üzere kapsamlı temizlik faaliyeti yürütüyoruz” ifadelerini kullandı. “15 mahallede girmedik cadde, sokak bırakmayacağız” Çalışmaların sokak sokak titizlikle yürütüleceğini ifade eden Tombaş, “Bahar Temizliği projesi kapsamında; Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park Bahçeler, Kentsel Dönüşüm ve Zabıta Müdürlükleri olmak üzere 5 farklı birimden toplam 30 personelden oluşan bir ekip oluşturuldu. Mekanik süpürge aracı, damperli kamyon, JSB, bordür boyama gibi iş makineleri tahsis edildi. İlk olarak Akşemsettin Mahallesi’nden başladık. 15 mahallemizde girmedik cadde, sokak bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz; tertemiz Sultanbeyli” açıklamasında bulundu.