ASAYİŞ - 07 Mart 2018 Çarşamba 11:00

Lise öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen servis şoförü tutuklandı

A
A
A
Lise öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen servis şoförü tutuklandı

Zonguldak’ta 15 yaşındaki lise öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 34 yaşındaki servis şoförü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak’ta 15 yaşındaki lise öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 34 yaşındaki servis şoförü tutuklanarak cezaevine gönderildi.


İddialara göre Devrek ilçesinde öğrenci servisinin şoförü S.K. (34), lise öğrencisi S.O. (15) adlı kız çocuğuna cep telefonu yoluyla aşk mesajları gönderdi. Daha sonra da çocuğu evine götürerek cinsel istismarda bulundu. Bunun üzerine yaşadıklarını yakınlarına anlatan S.O. ve ailesi, polis merkezine giderek servis şoföründen şikayetçi oldu. Devrek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada gözaltına alınan servis şoförü, sevk edildiği nöbetçi mahkemece "Çocuğun cinsel istismar" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Arya tesisleri Kuşadalıların vazgeçilmez adresi oldu Kuşadası Belediyesi’nin öz iştiraklerinden olan ve yüksek kalite standartlarına uygun olarak işletilen ARYA A.Ş’nin modern ve konforlu tesisleri, misafirlerine güler yüzlü uzman personeliyle sunduğu hizmet, uygun fiyatları ve lezzetli ürün çeşitliliğiyle kentte her mevsim ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Kuşadası’nın farklı noktalarında bulunan tesislerde, Adalı Kart sahiplerine özel indirimler de uygulanıyor. Başkan Ömer Günel’in göreve gelmesiyle uygulanan mali disiplin sayesinde istikrarlı bir yapıya kavuşturulan, benimsenen profesyonel yaklaşımla da yenilenerek modern ve estetik bir görünüm kazanan ARYA A.Ş Tesisleri, Kuşadalıların vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Uygun fiyata sunduğu lezzetleri ile de beğeni toplayan konforlu tesisler, her gün binlerce kişiyi ağırlıyor. İşletmelerde görevli personel ise her daim güler yüzlü hizmetleriyle ziyaretçilerden tam not alıyor. Yüksek kalite ve hijyen standartları uygulanıyor Yüksek kalite standartlarına uygun olarak işletilen tesislerde gıda ürünlerinin hijyenik bir ortamda üretilmesi ve saklanması için gerekli olan her türlü önlem alınıyor. Bu amaçla ARYA A.Ş’de görev yapan gıda mühendisi, düzenli olarak kent genelindeki tüm tesislere giderek imalathane bölümlerinin hijyen kurallarına uygun olup olmadığını denetliyor. Arıtılmış suyun kullanıldığı ARYA tesislerinde gıda, su ve diğer ürünlerden alınan numuneler, gerekli olan testlerin yapılması için her hafta laboratuvara yollanıyor. Adalı Kart’ın ayrıcalıklı dünyası burada ARYA Tesisleri’nde, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından Ocak ayında yaşama geçirilen Adalı Kart uygulaması kapsamında Kuşadalılara avantajlar da sunuluyor. Kuşadası’nda ikamet etme şartıyla 18 yaşını doldurmuş herkesin sahip olabildiği Adalı Kart ile tesislerde alkol hariç diğer ürünlerde yüzde 30 indirim yapılıyor. Önümüzdeki günlerde, kentteki diğer anlaşmalı işletmelerde de yaygınlaşacak olan uygulama yüzleri güldürüyor. Tesislerdeki hizmetten çok memnun olduğunu belirten Sultan Gözdağ, “Her zaman ilk tercihimiz ARYA tesisleri oldu. Adalı Kart’ın çıkmasıyla birlikte de daha sık gelmeye başladık. Tesisler gerçekten he yönüyle mükemmel. Başkan Ömer Günel’e teşekkür ediyorum” dedi. Torunlarıyla birlikte Bülent Ecevit Parkı’nın hemen yanında bulunan ARYA Kafe Bistro’ya gelen Nadir Arslan ise, “Öncelikle Adalı Kart sahiplerine yapılan indirim özellikle biz emekliler için çok faydalı oldu. Tesislerde yemeklerden tatlılara kadar tüm yiyecekler çok lezzetli. Çalışan personelden de memnunuz” diye konuştu.
Zonguldak Hacı adayları kutsal yolculuğa hazırlanıyor Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde kutsal topraklara gidecek olan 45 hacı adayına 2 gün boyunca eğitim verildi. Zonguldak’ın Alaplı İlçe Müftülüğü,2024 yılında İlçede kutsal topraklara hac farizasını yerine getirmek üzere yola çıkacak olan hacı adaylarına yönelik "Hac Hazırlık Kursları" düzenledi. Haydar Çaturoğlu Hafızlık Erkek Kur’an Kursu Konferans Salonunda düzenlenen seminerlerde hacı adaylarının, hac ibadetini eksiksiz bir şekilde yerine getirmeleri için sunumlar yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Hac Organizasyonunda Alaplı İlçe Müftüsü Dr. Yılmaz Çelik, Şube Müdürü, Vaizler ve Din Hizmetleri Uzmanı tarafından Hacı adaylarına bilgiler verildi. Bu sene Alaplı İlçemizden toplam 45 Hacı adayının kutsal topraklara gideceğini söyleyen İlçe Müftüsü Dr. Yılmaz Çelik, "Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Seyahat Acenteleri organizasyonu ile bu sene toplam 45 kişi Hac görevini yerine getirmek için İlçemizden yola çıkacak. Başkanlığımız organizasyonu ile toplam 22 Hacı adayımız olmak üzere ilk grubumuz 11 Mayıs itibari ile ilçemizden kutsal topraklara hareket edecekler. Bizler de Hacı adaylarımızın ibadetlerini eksiksiz, huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmelerini sağlamak amacıyla iki gün süren seminerlerimizle Hacı adaylarımızı bilgilendirdik. Rabbim şimdiden haccımızı ve dualarımızı kabul eylesin. Salimen gidip salimen güzel ülkemize dönebilmeyi nasip eylesin” dedi.