GENEL - 20 Haziran 2018 Çarşamba 13:07

AK Parti Milletvekili adayı Türkmen’e Ereğli’de miting havasında karşılama

A
A
A
AK Parti Milletvekili adayı Türkmen’e Ereğli’de miting havasında karşılama

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Polat Türkmen, Ereğli’ye bağlı 5 köye ziyarette bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Polat Türkmen, Ereğli’ye bağlı 5 köye ziyarette bulundu.


Kdz. Ereğli AK Parti İlçe Teşkilatı ile Seçim Koordinasyon Merkezi programı kapsamında Milletvekili adayı Polat Türkmen, önceki dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, İlçe Başkanı Mustafa Kumaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri , , Milletvekili aday adayı Fatih Çakır, Adem Öztürk, Niyazi Özcan ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Pembeciler, Bakırlık, Rüşanlar, Osmanlar ve Yaraşlı Yörük köy sakinleriyle bir araya geldi. Köy ziyaretlerinde bir çok vatandaşlar tarafından alkışlarla Milletvekili adayı Türkmen ve partililer karşılandı. Türkmen, miting havasında geçen köy ziyaretlerinde şunları kaydetti;


“Sizlere hizmetkar olmaya devam edeceğiz. AK Parti iktidara gelmesiyle Zonguldak ve Ereğli’de bir çok yenilikler kazandırıldı. Yine kazandıracağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bizler daha güçlü Türkiye için çalışacağız. Onun için birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. İstikrarın devam etmesini istiyoruz. Fitne fesadı bizler yok ediyoruz. Bizler Ülkemizin bölünmemesi için çalışmaya devam edeceğiz. Tam desteğinizi bekliyoruz. Bizler Ülkemizin daha da gelişmesini istiyoruz. Daha seri bir şekilde çalışacağız. Tersaneleri, Alacaağzı kömür işletmesini hayata geçireceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak ve Ereğli’ye geldiğinde TTK’ya 1500 işçi alımı müjdesi verdi. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Ereğli’nin milletvekili benim dedi. Bu çok büyük bir şanstır. İnşallah Filyos projesi hayata geçirerek yerli araba fabrikasını oraya kurarız. Bölgemizin işçi istihdam sorununu böylelikle çözmüş olacağız. Biz inanın küçük hesaplarla uğraşmıyoruz. İstikrarın devam etmesi çok önemli. Bizler sizlerin hep yanında olmaya devam edeceğiz."


Yapılan konuşmaların ardından Milletvekili adayı Türkmen, Partililerle birlikte vatandaşlarla görüşmesini toplu hatıra fotoğrafı çektirerek tamamladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Büyükçekmece’de kontrolden çıkan araç tırın altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı Büyükçekmece’de gece saatlerinde kontrolden çıkan otomobil, seyir halindeki tırın altına girdi. Kazada araç içerisinde sıkışan 1 kişi hayatını kaybederken tırın ve kaza yapan aracın sürücüleri ise yaralandı. Kaza, saat 01.45 sıralarında Büyükçekmece E5 Karayolu Edirne istikametinde gerçekleşti. İddiaya göre kontrolden çıkan E.M. (42) idaresindeki 35 KH 1721 plakalı otomobil, E5 üzerinde seyir halinde olan S.G. idaresindeki 76 DE 334 plakalı tıra arkadan çarparak tırın altına girdi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri intikal etti. Kazada tır sürücüsünün yaralandığı öğrenilirken tırın altına giren otomobilin sürücüsü E.M. ve yan koltukta bulunan Ahmet Andırın (58) araç içerisinde sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmaları sonucu sürücü E.M. bulunduğu yerden yaralı şekilde kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri yan koltuktaki Ahmet Andırın’ın ise olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri ve nöbetçi savcının incelemelerini tamamlamalarının ardından Ahmet Andırın’ın cenazesi ceset torbasına koyularak ambulansla en yakındaki hastane morguna götürüldü. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu tırın altına sıkışan araç bulunduğu yerden çıkarılırken polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Ankara AJet’in Ankara-Erzincan seferi yapan uçağı bomba ihbarı nedeniyle Ankara’ya geri döndü AJet’in VF4150 numaralı Ankara-Erzincan seferini yapan uçağı bomba ihbarı nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanına geri döndü. Edinilen bilgilere göre AJet’in VF4150 numaralı Ankara-Erzincan seferini yapan Boeing 737 tipi uçakta bomba ihbarı yapıldı. Ankara Esenboğa Havalimanından saat 23.55’te kalkan uçak, ihbar nedeniyle yaklaşık 40 dakika sonra Ankara Esenboğa Havalimanına döndü. Yolcuları tahliye edilerek güvenli bölgeye alınan uçakta güvenlik güçleri tarafından arama yapıldı. Yarım saat süren incelemenin ardından ihbarın asılsız olduğu öğrenildi. Uçakta bulunan yolculardan Murat Bozdelen ise o anları, “AJet firmasından Erzincan için biletimizi aldık. Saat 23.55’te bindik. Biz 40 dakikada indiğimizi sandık. Bize bilgilendirme yapılmadı. İndikten sonra sadece, kadınlar ve çocuklar çıksın, dediler. Biz de internete girip öğrendik ki bomba ihbarı varmış. Sonra buraya geldik, mağdur olduk. Bana kalsa ben biletin parasını isterim ama öyle bir şey yapmıyorlar. 7 gün bekletiyorlarmış” şeklinde anlattı. Uçakta bulunan başka bir yolcu Ayhan Akkaya ise “Saat 12’ye beş kala bindik. Uçak Ankara’ya geri indi. Bize hiçbir şey söylenmedi. 2 saat uçağın içerisinde bekledik. Yetkililerden cevap alamadık. Biz neden beklediğimizi sorduk. Pilot bey bilgi verecek, dediler ama bilgi veren olmadı. Güvenlik güçleri silahları ile gelince biz tedirgin olduk zaten. İlk önce bayanları aldılar. Sonra bizi aldılar. Buraya getirdiler bizi ama burada da yetkili bulamıyoruz” dedi.