YEREL HABERLER - 08 Ocak 2012 Pazar 12:52

FİLYOSLU KADINLARIN AEROBİK ZAFERİ

A
A
A
FİLYOSLU KADINLARIN AEROBİK ZAFERİ

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde oturan 35 evli kadının uzun süredir zayıflamak amacıyla başlattıkları kapalı aerobik salonu oluşturma mücadelesi mutlu sonla bitti.
Filyos Beldesi’nde evli 35 kadın spor yaparak zayıflamak amacıyla yaklaşık 4 ay önce açık havada aerobik yapmaya başladı. Kış mevsimi ve soğuklar nedeniyle bir süre ara veren kadınlara, yaptıkları girişim ve görüşmelerin ardından Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal tarafından kapalı salon ve ses sistemi tahsis edildi. Kadınlar belede başkanı Ömer Ünal’ı mamında ziyaret ederek, teşekkür etti. Ünal’a plaket ve çeşitli hediyeler veren kadın, Başkan Ünal’dan salonda kullanabilecekleri spor aletleri de talep etti. Fatoş Kolçak adlı bayanın öncülüğünde yapılan aerobik derslerinde neşeli zaman geçiren kadınlar, eğlenerek hem spor yapmanın hem de zayıflamanın keyfini yaşıyorlar. Kolçak,“Aerobik yaparak hem spor yapıyoruz, hem de güzel vakit geçiriyoruz. Hepside çok memnun herşey güzel gidiyor. Bunun devamını da diliyoruz. Belediye Başkanımızla gurur duyuyoruz bize destek verdiği için teşekkür ediyoruz“ dedi.
Belediye Başkanı Ömer Ünal beldedeki bayanların aerobik salonu konusundaki yoğun talepleri geri çeviremeklerini kaydetti. Başkan Ünal, “Beldemizdeki bayanlardan yoğun olarak bize salon talebi geldi. Yer tahsisi için müracaatlarını yaptılar. Bizde sosyal ve kültürel anlamda yer tahsisinde bulunduk. Beldemizde bulunan Anadolu Lisesi’nin spor yapılan kısmını, bu bayanlarıımıza tahsis ettik. Bayan arkadaşlarımız yaklaşık 35 kişiler. Kendileri memnun. Onlara spor aletleri yardımında bulunuyoruz“diye konuştu
Bunlar Da İlginizi Çekebilir