YEREL HABERLER - 14 Ocak 2012 Cumartesi 12:49

SEZER`DEN BASIN KURULUŞLARINA ZİYARET

A
A
A
SEZER`DEN BASIN KURULUŞLARINA ZİYARET

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nın yapılacak olan 4. Olağan Kongre öncesinde başkanlığa aday olduğunu açıklayan İbrahim Sezer, ilçedeki basın kuruşlarına ziyaret gerçekleştirdi.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkan adayı İbrahim Sezer, beraberinde partililer ile birlikte ilçedeki basın kuruşlarını ziyaret etti. Bu anlamda Yenihaber gazetesini ziyaret eden Sezer, gazetenin kurucusu Süleyman Kulaksız ve çalışanları ile bir süre sohbet etti. Ziyaretler ile ilgili bilgiler veren Sezer, “Öncelikle gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Bu anlamda ilçemizdeki basın kuruşlarını ziyaret etmek istedik. Önümüzdeki süreç içinde istişarede bulunmak istedik. Gazetecilerimize görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.
Kongre süreci içinde değerlendirmelerde bulunan Sezer, “Tek liste arzu edilendi ama olmadı, bizde demokratik hakkımızı kullanmak istiyoruz. Bunu yaparken de partiyi bölecek parçalayacak tavırlar içerisinde asla olmayacağımızı ifade ediyoruz. Kongreden diğer Arkadaşımız çıkarsa partimize her zaman ki gibi hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim çıkmamız halinde ise aynı davranışı diğer arkadaşlarımızdan bekliyoruz” diye konuştu.
Yenihaber gazetesi kurucusu Süleyman Kulaksız da, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkan adayı İbrahim Sezer ve beraberindeki partililerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 22 Ocak 2012 tarihinde yapılacak olan kongrenin ilçeye, bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir