YEREL HABERLER - 01 Mart 2014 Cumartesi 17:17

Chp Alaplı Merkez Seçim Bürosu Törenle Hizmete Açıldı

A
A
A
Chp Alaplı Merkez Seçim Bürosu Törenle Hizmete  Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı ilçe Teşkilatının merkez seçim bürosu CHP Zonguldak Milletvekillerinin katılımıyla düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.
CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, açılışta yaptığı konuşmada CHP’li belediye başkanları ve adaylarının koltuğa değil hizmete talip olduklarını söyledi.
Alaplı ve Zonguldak halkından kendilerine güvenmelerini ve inanmalarını isteyen Haberal, CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin’in Alaplı halkının desteği ile ilçeye çok güzel hizmetler vereceğini belirterek, “Nuri Tekin arkadaşımız sizlerin de desteği ile Alaplı’ya güzel hizmetler verecek ve katkılar sağlayacak, sizlerin yüzü daha çok gülecek, çocuklarımızın geleceği çok daha aydınlık olacak. Dolayısıyla sizlerden ve tüm Alaplılardan talebimiz. Bize güç veriniz ki bizde Nuri Tekin vasıtasıyla Alaplı’ya güç verelim, Zonguldak ve ülkemize katkı sağlayalım. Biz sadece hizmete talip olan insanlarız. Bizim ne belediye başkanlarımız, nede belediye başkanı adaylarımız koltuğa değil, hizmete talip arkadaşlarımızdır. Bizlere güveniz bize inanınız. Bizde sizlerin geleceğine ve ülkemizi geleceğine katkı sağlayalım. Biz de buraya gelerek sizlerden güç aldık. Bizde aldığımız bu güçle Alaplı’mıza, Zonguldak’ımıza ve ülkemize hizmet edeceğiz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin de yaptığı konuşmada Alaplı'nın başlıca sorunlarına değinerek Alaplı Çarşamba pazarının yine şehir merkezine geleceğini ve kapalı olan Alaplı girişinin yeniden açılacağının müjdesini verdi.
Alaplı sahilini tamamlamayanların Akçakoca ve Ereğli sahilinde gezdiklerini belirten Tekin, “Ben Belediye başkanı olsam kendi halkımın gezebileceği bir sahil kazandırmadan başka ilçelerin sahillerinde gezmem. Önce halkın refahını sağlayıp ondan sonra başka ilçelerde gezeceksiniz” dedi.
1978 yılında mezbahanesi olan Alaplı'nın bugün bir mezbahanesinin olmadığını, 20 yıl önce sineması olan Alaplı'nın bugün bir sinemasının olmadığını kaydeden Tekin, “Bizim Alaplı için olmazsa olmaz dediğimiz projelerimiz var. Değerli Alaplı halkı sizlere söz veriyorum. Alaplı'nın sineması da olacak tiyatrosu da. Pazar da geri gelecek, yolda açılacak. Alaplı'nın adına yakışır bir sahili de yapılacak. Kdz. Ereğli Belediye Başkanımız Posbıyık’ın desteği ile Alaplı'ya çok güzel bir sahil ve çok güzel bir piknik alanı da kazandıracağız. Sizden bir kereye mahsus ödünç oy istiyorum. Bana bir şans verin. Ve Alaplı'da neler yapılıyor, Alaplı Belediyesi nasıl yönetiliyor herkes görsün. Verdiğim sözleri tutmazsam namerdim. Söylediklerimizi yapmazsak bana ve ekibime hesap sorun” diye konuştu.
Alaplı’ya hizmet etmek için göreve talip olduklarını ifade eden Tekin, şöyle konuştu:
“Biz Belediye Başkanı seçildiğimiz zaman 'Alaplı Belediyesinde görev yapan 85 taşeron işçisinin' işlerine son verileceği söyleniyormuş. Böyle ucuz bir siyaset olmaz. Sizlerin huzurunda söylüyorum. Hangi işçi kimi desteklerse desteklesin. Adam gibi çalışıp, adam gibi işini yapan hiç kimsenin ekmeği ile oynamayız biz. Biz Alaplı'ya hizmet etmek için bu yola başımızı koyduk. Yine söylüyorum bizim bir tek sevdamız var O'da Alaplı, değerli Alaplı halkı, bugün burada bizi yalnız bırakmadığınız için hepinizden Allah razı olsun. Allah'ın izniyle Belediye Başkanı seçildiğimizde bu ilçeyi sizlerle birlikte yöneteceğiz. Çünkü bizde ben yok, biz var. Bizlere destek verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun. Sağ olun, var olsun”
CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat’ta bir konuşma yaparak Alaplı halkının Nuri Tekin’e destek vermesini istedi.
Konuşmaların ardından CHP Alaplı Merkez seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
Açılışa CHP Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ali İhsan Köktürk, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat ve yönetim kuruşu üyeleri, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbiyik ve eşi Neriman Posbıyık, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılıçarslan, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, partililer ve vatandaşlar katıldı.
(HH
Bunlar Da İlginizi Çekebilir