GÜNDEM - 19 Eylül 2024 Perşembe 13:10

Başkan Ulupınar Ankara’da bakanlar ile bir araya geldi

A
A
A
Başkan Ulupınar Ankara’da bakanlar ile bir araya geldi

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar Ankara’da bakanlarla bir araya geldi.


Zonguldak’ın Devrek İlçesi Belediye Başkanı Özcan Ulupınar Ankara’da bakanlarla bir araya gelerek ilçede hayata geçirilmesi planlanan çeşitli projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.


Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı makamlarında ziyaret eden Ulupınar,” Ziyaret ettiğimiz bakanlarımıza ilçemiz ve çevresi hakkında bilgiler aktardık. Bakanımız İbrahim Yumaklı’dan ilçemize yeni bir Belediye Hizmet Binası yapılması için Devrek Devlet Hastanesi’nin yanında bulunan Tarım ve Orman Bakanlığı’na ait 57 dönümlük arazinin devri talebinde bulunduk. Yapılması planlanan yeni hizmet binasında, Kaymakamlık, Belediye Hizmet Binası, Vergi Dairesi, Tarım Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülük olmak üzere bütün kamu kurumlarının tek çatı altında toplanması konusunda talepte bulunduk. Ayrıca Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldik diyen Ulupınar,” İlçemiz trafik akışının daha sağlıklı ve güvenli olabilmesi için Devrek çevre yolu ve Eğerci yol ayrımı ile Hışıroğlu Bölgesi arasındaki Ankara Asfaltının peyzaj çalışmalarının Karayolları tarafından yapılması noktasında ayrıca Ereğli yolunda menfez çalışmaları mevcut bunların su bağlantılarının yeni bir heyelana sebep vermemesi için Filyos Çayına kadar bağlantılarının yapılmasını talep ettik. Ve yine Hışıroğlu Bölgesinde Üniversitemize açılan Ömer Halisdemir Köprüsünün bağlantı yollarının sıcak asfalt yapılmasını ve kavşak çalışması yapılması hususunda taleplerde bulunduk. Görüşmelerimiz gayet çok güzel ve olumlu bir şekilde karşılayan bakanlarımıza şahsım adına ve ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum. İlçemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor ve takipçisi olacağız projelerimizi halkımızın hizmetine sunacağız ve çalışmalar taleplerimiz doğrultusunda önümüzdeki günlerde hızlanacak ve İnşallah olumlu olarak sonuçlanacaktır. Bizlere yakın iğlilerini esirgemeyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ’na, Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’ya Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu’na ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm mücadelemiz Devrek için devam ediyor” diye konuştu.



Başkan Ulupınar Ankara’da bakanlar ile bir araya geldi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kurşunlanan evde anne-oğul yaralandı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan kavgada 2 ikamet kurşunlandı. Kurşunlanan ikametin birinde anne ve oğlu saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Battalgazi Mahallesi Derinçay Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan 2 aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından E.U. ve D.U. tüfekle anne N.E. ve oğlu İ.E.’nin yaşadığı ikamete ateş açtı. Olayda, N.E. ve İ.E. saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de anne ve oğlunu olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüpheliler E.U. ve D.U. yakalanırken, aynı saatler içerisinde olayla bağlantılı olduğu düşünülen bir kurşunlama olayı daha gerçekleşti. Yine Battalgazi Mahallesi’nde bulunan Nazır Geçidi Sokak üzerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından bir ikamete ateş açıldı. Kurşunlar ikamete isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Polis ekipleri ikinci kez gerçekleşen kurşunlama olayının şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. , Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.