ASAYİŞ - 30 Mayıs 2024 Perşembe 13:49

Ekiplerden sürücülere denetim

A
A
A
Ekiplerden sürücülere denetim

Zonguldak İl Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri tarafından Gazipaşa Caddesi’nde ticari araç, motosiklet ve otomobillere uygulama yaptı.


Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri tarafından Gazipaşa Caddesi’nde uygulama yapıldı. Uygulama kapsamında ticari araçlar, otomobiller ve motosikletler durduruldu. Ekipler araç sürücülerinin ehliyet, ruhsat ve sigortalarını sorguladı. Sorgulama sonunda belgeleri eksik olan sürücülere cezai işlem uygulandı.


Uygulamanın gün boyunca belli aralıklarla kentin belirli noktalarında yapılacağı öğrenildi.



Ekiplerden sürücülere denetim

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Bolu Belediyesi’nde yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı. Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri belediye binasında yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından önemli evrak ve bilgisayarlar torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü. 3 isim de serbest bırakıldı il Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemleri tamamlanan CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız öğle saatlerinde Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.