GÜNDEM - 15 Ocak 2026 Perşembe 13:11

Öğrencilerden karayolları çalışanlarına anlamlı ziyaret

A
A
A
Öğrencilerden karayolları çalışanlarına anlamlı ziyaret

GSB Alaplı ve Ereğli İlçe Müdürlüklerine bağlı öğrenci yurtlarında kalan gençler, zorlu kış şartlarına rağmen gerçekleştirdikleri yolculuklarda karayolları çalışanlarının üstün gayret ve başarılarına tanık oldu. Bu fedakâr ekip, karla kaplı yolları açarak vatandaşların güvenliğini sağlarken, toplumun takdirini kazandı.


Bu anlamlı dayanışma kapsamında, gençler, karayolları çalışanlarına teşekkürlerini sunmak amacıyla bir ziyaret düzenledi. Ziyaret sırasında, Miraç Kandili’ni kutlayan gençler, karayolları ekiplerine baklava ikram ederek bu özel günü anlamlandırdı.



Öğrencilerden karayolları çalışanlarına anlamlı ziyaret

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Ocak ayı SED ödemeleri hesaplara yatırıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması için ocak ayına ilişkin 1 milyar 767 milyon lira tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırdık" dedi. Bakan Göktaş, yaptığı açıklamada, çocuklara yönelik çalışmalara özel önem verdiklerini ve çocukların farklı ihtiyaçlarını gözeterek hizmetleri çeşitlendirdiklerini bildirdi. Çocukların aile ortamında büyümelerinin, toplumsal değerlerin korunmasında önemli bir rolü olduğunu hatırlatan Bakan Göktaş, ‘Sosyal Ekonomik Destek’ hizmeti ile çocukları, ailelerinin yanında ve sosyal çevreleri içerisinde desteklediklerini ifade etti. Bakanlık olarak, çocukların eğitimli, sağlıklı ve kendine güvenen birer fert olarak yetişmeleri, güvenli ve sevgi dolu bir aile ortamında büyümeleri için gayretle çalıştıklarının altını çizen Bakan Göktaş, bu kapsamda, "Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması için ocak ayına ilişkin 1 milyar 767 milyon lira tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırdık" şeklinde konuştu. Göktaş, ocak ayı memur maaş katsayısındaki yeni düzenlemeyle Sosyal Ekonomik Destek (SED) ödemesinin ortalama 9 bin 723 liraya yükseldiğini belirterek, artışlı ödemelerin şubat ayında hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını bildirdi.