EĞİTİM - 16 Nisan 2025 Çarşamba 14:35

Protokol üyeleri ve eğitimciler kütüphane açılışında bir araya geldi

A
A
A
Protokol üyeleri ve eğitimciler kütüphane açılışında bir araya geldi

Zonguldak’ta protokol üyeleri ve eğitimciler kütüphane açılışında bir araya geldiler.


Zonguldak’ın Çaydeğirmeni Beldesinde kütüphane açılışında protokol üyeleri ve eğitimciler bir araya gelerek dayanışma ve kaynaşmanın örneğini sergilediler. Çaydeğirmeni Beldesinde faaliyette bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesinde ki kütüphane açılışına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. İş adamı Sezai Çanakçı ve Çaydeğirmeni Belediyesinin katkıları ile hayata geçirilen kütüphane okulda eğitim gören öğrenciler ve eğitimciler tarafından memnuniyetle karşılandı.


Düzenlenen programda konuşmaların yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından kütüphanenin açılışına maddi destek veren iş adamı Çanakçı ve Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’e teşekkür plaketi takdim edildi.



Protokol üyeleri ve eğitimciler kütüphane açılışında bir araya geldi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Elazığ Elazığ Valiliği’nden denetim açıklaması Kapalı çarşıda yapılan denetimlere ilişkin Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Denetimde hiçbir işletmeye yasal işlem yapılmamış olup işletmelere mevzuat kapsamında bilgilendirici eğitim ve rehberlik uygulaması gerçekleştirilmiştir" ifadelerine yer verdi. Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada, "İlimizde yürütülen gıda denetimleri; vatandaşlarımızın güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla ilgili kurumlarımız tarafından mevzuat çerçevesinde düzenli olarak sürdürülmektedir. Bu kapsamda gerçekleştirilen denetimlerin amacı herhangi bir kesimi mağdur etmek değil; halk sağlığını korumak, güvenilir gıda arzını temin etmek ve kayıt dışı üretimin önüne geçmektir. İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzce 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağılığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında, yıl boyunca titizlikle yürütülen gıda denetim faaliyetlerimiz Ramazan ayı boyunca arttırılmıştır. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi(CİMER)’ ne yapılan şikayete istinaden halkımızın alışveriş için yoğun talep gösterdiği kapalı çarşıda 11.03.2026 tarihinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından denetim gerçekleştirilmiştir. Vatandaşlarımızın güvenilir gıda tüketmesi adına kapalı çarşı esnafına etiketsiz ürün satmaması, gıdaların muhafaza koşullarına ve hijyene dikkat edilmesi hususunda uyarılarda bulunulmuştur. Bu denetimde hiçbir işletmeye yasal işlem yapılmamış olup işletmelere mevzuat kapsamında bilgilendirici eğitim ve rehberlik uygulaması gerçekleştirilmiştir. İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün amacı köylü ürünü adı altında satılan ama köylü ürünü olmayan, merdiven altı olarak üretilen özellikle büyük çoğunluğu il dışından gelen ve hijyenik olmayan şartlarda üretilen süt ürünlerinin satışının önüne geçmektir. Köylülerimizin kendi getirdikleri ve pazarda, marketlerde ya da kapalı çarşıda satılan ürünlere hiç bir işlem yapılmamaktadır" denildi.