GENEL - 15 Kasım 2019 Cuma 12:31

Çocuklara tatil sürprizi

A
A
A
Çocuklara tatil sürprizi

TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi film karakterleri Niloya, Rafadan Tayfa, Kasım-Limon ve Zeytin ile Harika Kanatlar Adanalı çocuklara unutulmaz tatil anıları yaşatacak.

TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi film karakterleri Niloya, Rafadan Tayfa, Kasım-Limon ve Zeytin ile Harika Kanatlar Adanalı çocuklara unutulmaz tatil anıları yaşatacak.


Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 16 Kasım ile 24 Kasım tarihleri arasındaki ara tatilde çocukları, sevilen çizgi film karakterleriyle buluşturacak. 1 Aralık’a kadar devam edecek etkinlikte minik ziyaretçiler unutulmaz çocukluk anıları yaşayacak.


Çocukların her bölümünü heyecanla takip ettiği, TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi film karakterinden "Niloya", 16-17-18-19 Kasım tarihlerinde her gün 14:00-16:00-18:00 seanslarıyla çocuklarla buluşacak. Eğlenceli oyunları ve şarkılarıyla çocukları hem eğlendirip hem de faydalı bilgilerle donatacak olan Niloya’nın ardından 20-21 Kasım tarihlerinde "Rafadan Tayfa" çocukların karşısında olacak. Her gün 15:00 - 17:00 seanslarıyla gerçekleşecek etkinlikte, Rafadan Tayfa kahramanları neşeli sahne şovları ve eğlenceli konserleriyle çocukları eğlendirecek.


Minik ziyaretçiler, 22-23-24 Kasım tarihlerinde ise "Sizinkiler" ailesinin küçük kızı Limon ve onun sürprizlerle dolu dostu Zeytin ile tanışacak. Etkilik, üç gün boyunca 14:00-16:00-18:00 seanslarıyla gerçekleşecek.


Minik ziyaretçiler, sevdikleri çizgi film kahramanlarıyla eğlenmekle kalmayıp, birlikte anı fotoğrafı çektirme imkanı da bulacaklar.


Optimum’un minikler için programı tatilden sonraki hafta sonunda da devam edecek. 30 Kasım Cuma günü başlayıp, 1 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek etkinlikte bu kez "Harika Kanatlar" çocukların karşısında olacak. Sevilen çizgi film kahramanları, her gün 14:00-16:00-18:00 seanslarıyla gerçekleşecek programda, etkileyici sahne dekoru, profesyonel sahne gösterisi ve müzikler eşliğinde çocuklara müzikal tadında bir eğlence sunacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale Başkan Elbi’den Yeni Yıla Anlamlı Ziyaretler Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ve Belediye Meclis Üyeleri, yeni yıla görevlerinin başında giren 112 ve Jandarma’yı ziyaret ederken, özel bireyleri de unutmadı. 2026 yılına görevlerinin başında giren Karabiga 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Jandarma ekipleri ziyaret edilerek yeni yılları kutlandı. Gerçekleştirilen ziyarette, vatandaşların sağlık, huzur ve güvenliği için gece gündüz fedakarca görev yapan personele tatlı ikramında bulunuldu. Ziyaretler sırasında konuşan Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, "Karabiga’mızın sağlık, huzur ve güvenliği için büyük bir özveriyle çalışan tüm kardeşlerimize şahsım ve hemşehrilerim adına gönülden teşekkür ediyorum. Görevlerinin başında yeni yıla giren tüm personelimize sağlık, mutluluk ve kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı. Program kapsamında ayrıca Karabiga Özel Bakım Merkezi de ziyaret edildi. Özel bireylerle bir araya gelinerek yeni yıl sevinci paylaşıldı. Samimi anların yaşandığı ziyarette, merkez sakinlerinin yüzlerindeki tebessüm duygusal anlara sahne oldu. Başkan Elbi, "Kardeşlerimizin mutluluğu bizim en kıymetli yeni yıl hediyemizdir. Onların yüzlerindeki gülümseme, yarınlara dair umudumuzu güçlendiriyor" diyerek duygularını dile getirdi. Karabiga’da gerçekleştirilen ziyaretler ile yeni yılın ilk dakikaları birlik, dayanışma ve gönül bağları ile güçlendirildi.