SPOR - 29 Şubat 2024 Perşembe 09:56

Adana Demirspor’dan iş verenlere çağrı

A
A
A
Adana Demirspor’dan iş verenlere çağrı

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında 4 Mart Pazartesi günü oynanacak Fatih Karagümrük müsabakasının saat 17.00’da olması nedeniyle taraftarların maça gelebilmesi için izinli sayılmaları konusunda Adanalı iş verenlere çağrıda bulundu.


Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında evinde Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, 4 Mart Pazartesi günü saat 17.00’da oynanacak müsabaka için Adanalı iş verenlere çağrıda bulundu. Mavi-lacivertli ekipten yapılan açıklama, “Adana şehrimizin değerli iş adamları, bildiğiniz üzere Adana Demirspor için, her zaman taraftarımızın sahada 12. adam olarak desteği önemli oldu. Taraftarımızın gücüne, bugün her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız bulunuyor. Şimdi birlik olma, şehrimizin takımını yalnız bırakmama zamanı. 4 Mart Pazartesi saat 17.00’da belki de bu sezonun en önemli maçlarından biri olacak Karagümrük ile yapacağımız müsabakaya, taraftarlarımızın mesai saatlerinden dolayı gelmelerinin güç olacağı kanısındayız. Şehrimizin takımının yalnız kalmaması, 12. adamın Yeni Adana Stadyumu’nu doldurabilmesi için siz değerli iş verenlerin özverisine ihtiyacımız bulunuyor. Bu müsabakaya, büyük Adana Demirspor taraftarlarının gelebilmesi için işyerlerinden izinli sayılmaları hususunu değerlendirme ve bilgilerinize sunarız” denildi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Başkan Vekili Biba’dan bayramda gönül ziyaretleri Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Kurban Bayramı’nın ilk gününde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramın anlam ve bereketini toplumun farklı kesimleriyle paylaştı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret eden Başkan Vekili Biba, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek bayramlarını tebrik etti. Hareket kabiliyeti kısıtlı olan sakinleri de odalarında ziyaret eden Başkan Vekili Biba, geçmiş olsun dileklerini ileterek hediye takdim etti. Büyüklerin toplum için önemli bir değer taşıdığını ifade eden Başkan Vekili Biba, "Sizler tecrübelerinizle bize örnek oldunuz. Bizlerin de gelecek nesillere aynı anlayışı aktarması gerekiyor. Kurban Bayramınızı kutluyor, sizleri muhabbetle ve hürmetle selamlıyorum. Allah’ın selamı üzerinize olsun" dedi. Beşevler Şehit İsmail Özbek Polis Merkezi Amirliği ile Beşevler Taksi Durağı’nı da ziyaret eden Başkan Vekili Şahin Biba, çalışanların bayramını kutlayarak kolaylıklar diledi. Başkan Vekili Biba, taksi durağına yaptığı ziyarette durakta olmayan çalışanların bayramını da telsiz aracılığıyla tebrik etti. Ardından Sırameşeler Sevgi Evleri Sitesi’nde çocuklarla bir araya gelen Başkan Vekili Biba, çocukların bayram sevincine ortak oldu. Günün son ziyaretini Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gerçekleştiren Başkan Vekili Biba, Başhekim Yardımcısı Muhammed Şentürk ile birlikte tedavi süreci devam eden vatandaşlar ve görev başındaki sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Başkan Vekili Biba, geçmiş olsun dileklerini ileterek vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Sağlık çalışanlarına da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Vekili Biba, bayramda fedakarca görev yapan tüm personele kolaylıklar diledi.