ASAYİŞ - 26 Mayıs 2026 Salı 12:39

Sele kapılan amca ve yeğenin son görüntüleri ortaya çıktı

A
A
A

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde sel sularına kapılan amca ile yeğenin, balık avladıkları sırada çekilen son görüntüleri ortaya çıktı. Sele kapılan kişilerden yeğenin cansız bedenine ulaşılırken, kayıp amcayı arama çalışmaları üçüncü gününde sürüyor.

Edinilen bilgilere göre, Yağlıdere ilçesine bağlı Kanlıca köyünde balık avlamak amacıyla Yağlıdere Deresi’nde saçma atan amca Sedat Çelik (54) ile yeğeni Sedat Çelik (28), aniden yükselen sel sularına kapıldı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerde, amca ile yeğenin sele kapılmadan kısa süre önce dere kenarında balık avladıkları görüldü. Görüntülerin çekilmesinden dakikalar sonra ise iki kişinin sel sularına kapılarak kaybolduğu öğrenildi. İhbar üzerine bölgede başlatılan arama çalışmalarında, yeğen Sedat Çelik’in cansız bedeni suya kapıldığı noktadan yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulundu. Kayıp amca Sedat Çelik’i arama çalışmaları ise üçüncü gününde devam ediyor. Arama çalışmalarına AFAD, Jandarma, Ordu Deniz Polisi, Giresun Belediyesi İtfaiyesi, Yağlıdere Belediyesi İtfaiyesi, AKUT ve UMKE ekiplerinin yanı sıra Trabzon ve Rize’den gelen arama kurtarma ekipleri de destek veriyor. Çalışmaları Yağlıdere Kaymakamı Muhammed Taha Büyükserin ile Belediye Başkanı Yaşar İbaş da yerinde takip ediyor.

Sele kapılan amca ve yeğenin son görüntüleri ortaya çıktı

Ahmet Bilge

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Nevşehir Nevşehir Belediyesinde bayramlaşma maratonu Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı; Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programlarına katılarak protokol üyeleri, belediye personeli ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Arı; ilk olarak Nevşehir Valiliği tarafından Topuzlu Han Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen il bayramlaşma programına katıldı. Programda bürokrasi, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle sohbet eden Arı, tüm Nevşehirlilerin Kurban Bayramı’nı kutlayarak iyi dileklerini iletti. Daha sonra Nevşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen personel bayramlaşma programında belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Arı, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, amirler ve personelle tek tek bayramlaştı. Programda konuşan Arı, Nevşehir Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu belirterek, birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Belediye çalışanlarının özverili çalışmalarına teşekkür eden Arı, Kurban Bayramı süresince vatandaşların ve kente gelen tatilcilerin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması adına tüm tedbirlerin alındığını ifade etti. Belediye personeliyle gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Arı, belediye binasına gelen misafirlerle yakından ilgilenerek çeşitli ikramlarda bulundu. "Doğup büyüdüğümüz bu kadim şehre hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diyen Arı, "Başta tüm Nevşehirli hemşehrilerim olmak üzere herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Allah kesilen kurbanları kabul etsin. Aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde nice bayramlar geçirmenizi diliyorum" dedi. Bayramlaşma programı kapsamında çocukları da unutmayan Başkan Arı, Nevşehirli çocuklar için hazırlatılan özel para keseleriyle harçlık dağıtarak çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.