ASAYİŞ - 08 Aralık 2024 Pazar 09:33

Plakasız motosikletle uygulamaya girip bekçiye ’Ben hasım sahibiyim, ölürsem mezarıma sen mi geleceksin’ dedi

A
A
A
Plakasız motosikletle uygulamaya girip bekçiye ’Ben hasım sahibiyim, ölürsem mezarıma sen mi geleceksin’ dedi

Adana’da plakasız motosikletle uygulamaya giren sürücü, önce kendisini görüntüleyen gazetecilere, ’Ben de gazetecilik okuyorum. Ne çekiyorsun, çekme’ diyerek, daha sonra da bekçiye, ’Ben hasım sahibiyim. Ölürsem mezarıma sen mi geleceksin’ diyerek tepki gösterdi.


Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, dron destekli ’alkol’ uygulaması düzenlendi. Trafiğin yoğun olduğu Süleyman Demirel ve Turgut Özal bulvarlarında konuşlanan ekipler, araçları ve motosikletleri tek tek kontrol etti.



‘Hasım sahibiyim, ne çekiyorsun’ tepkisi


Süleyman Demirel Bulvarı’ndaki uygulamaya plakasız motosikletle giren sürücü, önce kendisini görüntüleyen gazetecilere, ‘Ben de gazetecilik okuyorum. Ne çekiyorsun, çekme’ diyerek tepki gösterdi. Ardından kendisinin GBT kontrolünü yapmak için gelen bekçiye, ‘Ben hasım sahibiyim. Ölürsem mezarıma sen mi geleceksin’ dedi. Sürücünün plakasız motosikleti bağlanırken, kendisine de cezai işlem uygulandı.



Motosiklet uygulamadan kaçtı


Öte yandan aynı uygulama noktasında başka bir plakasız motosiklet sürücüsü önce ters yöne, ardından da ara sokaklara girerek kaçtı.


Polis ekipleri, 2 bin 176 aracı durdurarak sürücülerinin belgelerini inceledi ve alkol testi uyguladı. Denetimlerde 29 araç trafikten men edildi. Ayrıca ekipler, çeşitli ihlallerden 142 aracın sürücüsüne 1 milyon 506 bin 2 lira ceza kesti.



Plakasız motosikletle uygulamaya girip bekçiye ’Ben hasım sahibiyim, ölürsem mezarıma sen mi geleceksin’ dedi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Ege Belediyeler Birliği Denizli’de toplanıyor Denizli, Ege’nin yerel yönetim zirvesine ev sahipliği yapıyor. Ege Belediyeler Birliği, bölgesel kalkınma ve iş birliği stratejilerini belirlemek üzere Olağan Meclis Toplantısı’nı, Birlik Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun başkanlığında Denizli’de gerçekleştirecek. Ege Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı, Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun başkanlığında 17 Nisan 2026 Cuma günü Denizli’de yapılacak. 17-18-19 Nisan tarihlerini kapsayan üç günlük program, Ege Bölgesi’ndeki üye belediyelerin başkanlarını, meclis üyelerini ve yerel yönetim temsilcilerini bir araya getirecek. Toplantı kapsamında sadece idari kararlar alınmakla kalmayacak, aynı zamanda Denizli’nin model teşkil eden belediyecilik yatırımları ve kültürel mirası da mercek altına alınacak. Üç günlük yoğun diplomasi ve teknik program Birliğin gelecek dönem stratejileri ve bölgesel iş birliği projelerinin karara bağlanacağı program kapsamında, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen vizyon projeler ve kentsel dönüşüm alanları, katılımcı belediye başkanlarına yerinde tanıtılacak. Denizli’nin binlerce yıllık geçmişine ışık tutan antik kentler ve restore edilen tarihi yapılar ziyaret edilerek, turizmde yerel yönetimlerin rolü üzerine istişarelerde bulunulacak. 19 Nisan Pazar gününe kadar sürecek olan etkinlikler dizisi, teknik değerlendirme ziyaretlerinin ardından sona erecek.