YEREL HABERLER - 24 Temmuz 2017 Pazartesi 14:55

Elektrik kontağından çıkan yangın büyümeden söndürüldü

A
A
A
Elektrik kontağından çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Adıyaman’da bir evin yatak odasında elektrik kontağından kaynaklanan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

Adıyaman’da bir evin yatak odasında elektrik kontağından kaynaklanan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.


Edinilen bilgiye göre, Malazgirt Mahallesi 2333 nolu sokakta bulunan 3 katlı binanın birinci katındaki dairenin yatak odasında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangını fark eden mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangın diğer odalara sıçramadan söndürüldü.


Yangın ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası’nı Konyaaltı Belediyespor kazandı HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final’de bugün oynanan final maçında A.P. Yalıkavak’ı 30-21 yenen Konyaaltı Belediyesi şampiyon oldu. Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanan Mehtap Şimşek ve Pınar Ünlü Hatipoğlu hakem ikilisinin yönettiği maçta ilk yarıyı da Konyaaltı Belediyesi 13-11’lik skorla önde kapattı. Karşılaşmayı da 30-21’lik skorla kazanan Konyaaltı Belediyesi, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nı müzesine götürdü. Karşılaşma ve sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Konyaaltı Belediyesi’ne kupa ve madalyalarını THF Başkanı Uğur Kılıç ve HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan verdi. Kupa ikincisi Yalıkavak’a ise kupa ve madalyalarını THF Asbaşkanları Ediz Erkovan ve Serpil Çapar takdim etti. Dörtlü Final’in en iyi oyuncusu seçilen Sevilay İmamoğlu Öcal’a da ödülünü HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan ile THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan verdi. Hakemler: Mehtap Şimşek, Pınar Ünlü Hatipoğlu A.P. Yalıkavak: Rombescu, Buket Seven 1, Yasemin Özgür 6, Perihan Topaloğlu Acar 4, Yeliz Özel 1, Zehra Oğuz, Sude Karademir, Barbosa 1, Fatma Akgün, Tuana Akman, Ece Sözmen 4, Chebbah, Kübra Sarıkaya, Ümmügülsüm Bedel 3, İlke Yıldız, Edanur Burhan 1 Konyaaltı Belediyespor: Sevilay İmamoğlu Öcal 2, Mben Bediang, Vieira, Gakidova 4, Ceylan Aydemir 5, Diğdem Hoşgör 9, Baranik 2, İkhneva 4, Edanur Çetin 2, Oleksandra, Gjorgjijevska 2