POLİTİKA - 26 Eylül 2017 Salı 13:16

CHP Besni teşkilatında delege seçimi yapıldı

A
A
A
CHP Besni teşkilatında delege seçimi yapıldı

CHP Besni İlçe Başkanlığı Aralık ayı içerisinde yapılacak İlçe Başkanlığı Kongresi öncesinde delege seçimlerini gerçekleştirdi.

CHP Besni İlçe Başkanlığı Aralık ayı içerisinde yapılacak İlçe Başkanlığı Kongresi öncesinde delege seçimlerini gerçekleştirdi. CHP İlçe Başkanlığı Besni’de ilk defa delege seçimi yaptı.


Parti binasında gerçekleştirilen seçimde üyeler oy kullanırken, demokrasi şöleni içerisinde geçen delege seçiminde herhangi bir itiraz ya da sorun yaşanmadı.


Delege seçiminin ardından açıklama yapan CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, "Tüm Türkiye de olduğu gibi ilçemizde de başlayan kongre sürecimiz devam ediyor. 17 Eylül’de Kesmetepe ve Şambayat beldelerimizde yapılan seçimden sonra bugünde ilçe merkezimizdeki mahallelerin delege ve parti içerisi ön seçmen delegelerimizin belirleneceği seçimi demokrasi şöleni içerisinde parti binamızda gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte köylerimizdeki delegelerimizin seçimi yapılarak Aralık ayı içerisinde gerçekleştirecek İlçe Kongre sürecini bitireceğiz.


Biz istiyoruz ki sokakta çalışan, kapı kapı gezen bütün parti emekçilerimiz yönetimde de söz sahibi olsun, karar verme mekanizmalarında yer alsın. Mahalle temsilcilerimizde delege listelerini hazırlarken o güne kadar mahalle çalışmalarına destek vermiş, emek koymuş partililerimizi kendi uygun gördükleri biçimde bu listelerde değerlendiriyor. Temel kıstasımız kavga ve tartışmaların olmadan, demokrasi şöleni halinde seçimleri yapmak. İnanıyorum ki, bütün üyelerimizle birlikte yürüttüğümüz seçimlerimizi dostça, kardeşçe sürdürerek bütün arkadaşlarımızla el ele, partimizi yerelde ve genelde iktidara taşıyacak yapılanmayı kuracağız. Sandıklardan çıkan sonuç partimize hayırlı olsun" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale Başkan Elbi’den Yeni Yıla Anlamlı Ziyaretler Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ve Belediye Meclis Üyeleri, yeni yıla görevlerinin başında giren 112 ve Jandarma’yı ziyaret ederken, özel bireyleri de unutmadı. 2026 yılına görevlerinin başında giren Karabiga 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Jandarma ekipleri ziyaret edilerek yeni yılları kutlandı. Gerçekleştirilen ziyarette, vatandaşların sağlık, huzur ve güvenliği için gece gündüz fedakarca görev yapan personele tatlı ikramında bulunuldu. Ziyaretler sırasında konuşan Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, "Karabiga’mızın sağlık, huzur ve güvenliği için büyük bir özveriyle çalışan tüm kardeşlerimize şahsım ve hemşehrilerim adına gönülden teşekkür ediyorum. Görevlerinin başında yeni yıla giren tüm personelimize sağlık, mutluluk ve kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı. Program kapsamında ayrıca Karabiga Özel Bakım Merkezi de ziyaret edildi. Özel bireylerle bir araya gelinerek yeni yıl sevinci paylaşıldı. Samimi anların yaşandığı ziyarette, merkez sakinlerinin yüzlerindeki tebessüm duygusal anlara sahne oldu. Başkan Elbi, "Kardeşlerimizin mutluluğu bizim en kıymetli yeni yıl hediyemizdir. Onların yüzlerindeki gülümseme, yarınlara dair umudumuzu güçlendiriyor" diyerek duygularını dile getirdi. Karabiga’da gerçekleştirilen ziyaretler ile yeni yılın ilk dakikaları birlik, dayanışma ve gönül bağları ile güçlendirildi.