ASAYİŞ - 30 Mayıs 2026 Cumartesi 15:45

Adıyaman’da 4 kişinin öldüğü kazada sürücü tutuklandı

A
A
A
Adıyaman’da 4 kişinin öldüğü kazada sürücü tutuklandı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişinin öldüğü, 3 kişinin ise yaralandığı kazada diğer aracın sürücüsü tutuklandı.


Kaza, önceki gün Gölbaşı-Pazarcık karayolu Çelik köyü mevkiinde meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, Serkan S. (27) idaresindeki 01 AID 574 plakalı otomobil, Pazarcık istikametinden Gölbaşı yönüne seyir halindeyken karşı yönden gelen Veysel C. (45) yönetimindeki 55 AV 926 plakalı otomobille kafa kafaya çarpışmıştı. Meydana gelen kaza sonucu aynı aileden Aysel Coşkun (39), Muhammed Burak Coşkun (14), Eymen Mirza C. (12) ve Deniz Aren Coşkun hayatını kaybetmiş, sürücülerden Veysel Coşkun ile karşı aracın sürücüsü Serkan S. ile araçta bulunan 24 yaşındaki Buse K. yaralanmıştı.



Diğer aracın sürücüsü tutuklandı


Yapılan incelemeler ve araştırmalar sonucunda gözaltına alınan sürücülerden Serkan S., tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği Gölbaşı Adliyesi’nde çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Bayram yolunda maganda dehşeti: Ailenin yolunu kesip sürücüye saldırdı Bayram tatili dönüşü TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli çıkışında Kastamonu’dan Kocaeli’ye seyir halinde olan ailenin yolunu kesen cip sürücüsü, tartıştığı araç sürücüsüne saldırdı. Arbede sırasında eşini kurtarmak isteyen kadın yaralanırken, o dehşet anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay, bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğunun yaşandığı TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli geçişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’dan memleketleri Kocaeli’ye dönmek üzere yola çıkan ailenin içinde bulunduğu otomobilin önüne, 34 UC 4257 plakalı cipin sürücüsü tarafından aniden direksiyon kırıldı. Seyir halindeyken kazaya davetiye çıkaran cip sürücüsü, aracı otoyolun ortasında durmaya zorladı. Aracından inerek ailenin yanına gelen öfkeli şahıs, otomobil sürücüsüne "Doğru düzgün git" diyerek bağırmaya başladı. Kapıyı açıp saldırdığı anlar kamerada Taraflar arasında yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından aile yoluna devam etmek istedi. Ancak öfkesi dinmeyen cip sürücüsü, hareket etmek üzere olan otomobilin kapısını zorla açarak direksiyon başındaki sürücünün boğazını sıktı. Neye uğradığını şaşıran sürücü kendini korumaya çalışırken, araçta bulunan eşi kavgayı ayırmak için araya girdi. Arbede esnasında eşini saldırganın elinden kurtarmaya çabalayan kadın, elinden aldığı darbelerle yaralandı. Olay anında çevredeki diğer vatandaşlar ve saldırganın yanındaki şahıslar araya girerek öfkeli sürücüyü güçlükle sakinleştirmeye çalıştı. O anlar kamerada Otoyolun ortasında yaşanan anlar ise otomobilde bulunan kadın tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan mağdur aile, can güvenliklerini tehlikeye atan ve kendilerine saldıran cip sürücüsünden şikayetçi oldu. Olayla ilgili inceleme başlattı.
İstanbul Ortaköy Sahili’nde kirlilik tepki çekti: Vatandaşlardan temizlik çağrısı İstanbul’un en çok ziyaret edilen noktalarından Ortaköy Sahili’nde denizde bulunan çöpler kameralara yansıdı. Deniz yüzeyinde çok sayıda atığın görüldüğü bölgede, vatandaşlar hem çevre kirliliğine hem de ortaya çıkan kötü görüntüye tepki gösterdi. İstanbul Boğazı’nın gözde yerlerinden olan Ortaköy sahilinde, atıkların denizde oluşturduğu kirlilik kameralara yansıdı. Görüntülerde şişe, cips paketleri ve birçok atık görüntülendi. Bayram tatilini ve sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar çöplerin oluşturduğu kirliliğe ve kötü görüntüye isyan etti. Kirlilik nedeniyle deniz yüzeyinde çöplerin yüzdüğü görüldü. Vatandaşlar bu duruma tepki göstererek denizin temizlenmesini istedi. Sıcak havanın tadını çıkarmak için Ortaköy sahiline gelen Ali Şener, "İstanbul milletin göz bebeği bir İstanbul ama şu hale bak şimdi denizin haline bak. Şuralara bak şimdi çöp çuvallarına bak. Yani bunlar patladığı zaman direkt denize düşüyor. Ondan sonra denizi kirletiyorlar. Dünyanın her yerinde bir metropol şehir burası. Ama yazık. Yani belediyeler çalışmıyor, insanlar çalışmıyor. Yani burada görevliler de çalışmıyor. E durum böyle. Yapacak bir şey yok" şeklinde konuştu. Konya’dan İstanbul’a gezmeye geldiğini belirten Mustafa Kaya isimli vatandaş ise "Konya’dan geliyorum. Az önce arkadaşlar temizlemek için geldi. Ama hala aynı. Değişen bir şey yok. Su kirli pis görünüyor. Hiç güzel değil yani. Önce geldiler temizlediler ama nasıl oldu bilmiyorum yine aynı. Bu şekilde yani hoş değil" ifadelerini kullandı.