POLİTİKA - 02 Kasım 2024 Cumartesi 12:06

AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı’na Av. Gafar Çelebi atandı

A
A
A
AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı’na Av. Gafar Çelebi atandı

Adıyaman’ın AK Parti Kahta ve Besni ilçe başkanları belli oldu.


AK Parti Adıyaman İl Başkanı Faruk Bülent Kablan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından yapılan atamalarda, Kahta İlçe Başkanlığına Av. Gafar Çelebi, Besni İlçe Başkanlığına ise Ömer Ertürk’ün atandığı belirtildi.


Yapılan atamalarla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Kablan, “Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir tarafından Besni İlçe Başkanlığına ataması yapılan Ömer Ertürk’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. Teşkilatımıza ve ilçemize hayırlı olsun. Besni’miz için bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerinden ötürü Murat Güner kardeşimize teşekkür ediyoruz. Genel Başkan Yardımcımız ve Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir tarafından Kahta İlçe Başkanlığına asaleten atanan İlçe Başkan Vekilimiz Gafar Çelebi’yi tebrik ediyor, görevinde üstün başarılar diliyorum. Bu atamaların davamıza, aziz milletimize ve Kahtamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugüne kadar özverili çalışmaları ve gayretleriyle partimize değerli katkılarda bulunan bir önceki başkanımız Osman Çetinkaya’ya da teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.



AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı’na Av. Gafar Çelebi atandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Kimsesizler için "Sıcak Yuva" genelgesi nisan ayına kadar uzatıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kış şartlarının ülke genelinde etkisini sürdürmesi üzerine evsiz ve kimsesiz vatandaşlara yönelik yürüttüğü "Sıcak Yuva" genelgesini nisan ayına kadar uzatıldığını açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evsiz ve kimsesiz vatandaşlara yönelik yürüttüğü ’Evsizlere Konaklama Projesi’nin süresinin nisan ayına kadar uzatıldığını belirtti. Bakanlık tarafından 2025 yılı Kasım ayında 81 il valiliğine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerine ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’na genelge gönderilmişti. Genelgeyle, kış aylarında sokakta tek bir vatandaşın dahi kalmaması hedeflendiği ifade edildi. Projenin, ısıl harita verilerine göre ülkenin büyük bir bölümünde 31 Mart tarihinde sona ermesi planlanıyordu. Ancak soğuk hava şartlarının devam etmesi ve herhangi bir aksaklığa neden olmaması amacıyla uygulamanın 30 Nisan tarihine kadar uzatıldığı edinilen bilgiler arasında yer aldı. Barınma imkanlarının yanı sıra psiko-sosyal destek de veriliyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın imzasıyla kış aylarının başında yayımlanan genelge doğrultusunda, ihtiyaç sahibi vatandaşlara barınma imkanının yanı sıra gerekli durumlarda psiko-sosyal destek de verildiği not düşüldü. Genelge kapsamında il ve ilçelerde öncelikle evsiz ve kimsesiz kişilerin tespitinin gerçekleştirildiği açıklandı. Tespit edilen vatandaşlar, ilk etapta kamu kurumlarına ait misafirhanelere yerleştirildiği, bu alanların yetersiz kaldığı durumlarda ise pansiyon, otel gibi konaklama yerlerine nakledildiği açıklandı. Barınma hizmetlerinin yanı sıra, vatandaşların temizlik, sağlık, temel gıda ve giyim ihtiyaçları da bakanlık tarafından karşılanırken, uygulamanın kesintisiz şekilde sürdürülmesi amacıyla tüm illerde çalışmaların titizlikle devam ettiği bildirildi.