GÜNDEM - 05 Nisan 2026 Pazar 15:37

Besnili şampiyon sporculardan Kaymakam Aslan’a ziyaret

A
A
A
Besnili şampiyon sporculardan Kaymakam Aslan’a ziyaret

Ulusal ve uluslararası arenada elde ettikleri başarılarla dikkat çeken Besnili sporcular, Kaymakam Ahmet Oğuz Aslan’ı makamında ziyaret etti.


Antalya’da düzenlenen IFMA Muay Thai Şampiyonası’nda mücadele eden sporcu Berfin Polat, 48 kilogram kategorisinde Avrupa ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.


Aynı zamanda genç sporcu Mehmet Ervural ise U-14 Atmalar Türkiye Kupası’nda disk atma ve gülle atma branşlarında çifte şampiyonluk elde ederek ilçeye büyük gurur yaşattı.


Başarılı sporcular, elde ettikleri dereceler sonrası Besni Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ile antrenörler de hazır bulundu.


Kaymakam Aslan, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Başkan Çerçioğlu: "Tüm ekiplerimizle 24 saat sahadayız" Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun öncülüğünde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmalar Kurban Bayramı boyunca da kent genelinde 24 saat devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Aydın’ın 17 ilçesinde olduğu gibi turizmin incileri Kuşadası ve Didim’de de sahada vatandaşların yanında oluyor. Bayram süresince çalışmalarını aralıksız sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri; Didim merkezde ve Akbük Mahallesi’nde, Kuşadası merkezde ve Güzelçamlı ile Davutlar Mahallelerinde kapsamlı temizlik, bakım ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bayram tatili nedeniyle yoğunluk yaşanan turizm merkezlerinde çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Başkan Çerçioğlu’nun öncülüğünde sürdürülen çalışmalar kapsamında cadde, bulvar, meydan ve ortak kullanım alanlarında detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sahadaki yoğun çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Bayram boyunca hizmetlerin kesintisiz devam etmesinden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu, çalışmalarının tüm ilçelerde aralıksız devam edeceğini belirtti ve "Hemşehrilerimizin ve kentimize gelen yüz binlerce misafirimizin Kurban Bayramı’nı en güzel şekilde geçirebilmesi için ekiplerimiz 17 ilçemizin tamamında görev başında. Tüm ekiplerimizle 24 saat sahadayız, vatandaşlarımızın yanındayız. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.