ASAYİŞ - 26 Eylül 2024 Perşembe 14:32

Devrilen tırın dorsesine çarpan otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

A
A
A
Devrilen tırın dorsesine çarpan otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak devrilen tırın dorsesine çarpan otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.


Kaza, Işıklar beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ö.Y., yönetimindeki 27 ALF 709 plakalı tır sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarpıp ardından yol ortasına devrildi. Bu sırada arkadan gelen N.Ç., idaresindeki 64 KC 777 plakalı otomobil tırın devrilen dorsesine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan N.Ç., F.O. ve H.O., yaralandı. Yaralılar kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan N.Ç., yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmayarak yaşamanı yitirdi.


Kazanın ardından yolda trafik bir süre tek yönlü olarak sağlanırken, olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.



Devrilen tırın dorsesine çarpan otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Trump ve bazı ülkelerinin liderleri ile telekonferans yoluyla bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump, Bahreyn Kralı Hamed bin İsa Âl-i Halife, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Âl Sani, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Ürdün Kralı II. Abdullah ve Pakistan Genelkurmay Başkanı Asım Münir ile ABD Başkanlık Kabine üyeleriyle telekonferans yoluyla bir görüşme gerçekleştirdi. İran ve Orta Doğu’daki gelişmelerin ele alındığı görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin her zaman sorunların diyalog ve diplomasi ile çözülmesini savunduğunu, İran’la diplomatik sürecin Başkan Trump’ın ifade ettiği seviyeye gelmesinden memnuniyet duyduğumuzu, varılacak mutabakatın Hürmüz Boğazı’ndan serbest geçişleri temin etmek suretiyle bölgenin istikrarını destekleyeceğini, bu durumun dünya ekonomisini de rahatlatacağını belirtti. Müzakere sürecine katkı veren ülkelere teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran’la varılabilecek mutabakatın uygulanması aşamasında Türkiye olarak her türlü desteği sağlamaya hazır olduğumuzu, Türkiye’nin bölgenin tümünde barışın hakim kılınması için çaba gösterdiğini, İran bağlamında nükleer mesele dahil pürüzlü görünen konularda süreç içinde uygun çözümler bulunulabileceğine inandığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin, bölge ülkelerinin birbirlerine tehdit oluşturmayacağı yeni bir dönem arzu ettiğini ve adil bir barışın kaybedeni olmayacağını vurguladı.