GÜNDEM - 05 Şubat 2026 Perşembe 16:02

Öğrenciler 100 metrelik Türk bayrağıyla yürüdü

A
A
A
Öğrenciler 100 metrelik Türk bayrağıyla yürüdü

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde Zafer Anadolu Lisesi öğrencileri son dönemde Türk bayrağına yönelik yapılan saygısızlıklara tepki göstermek ve milli değerlere sahip çıkmak amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza atarak, yaklaşık 100 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla yürüyüş yaptılar.


Okul bahçesinde başlayan yürüyüş, geniş güvenlik önlemleri ve öğretmenlerin refakatinde ilçe çarşı merkezine kadar devam etti. Ellerinde bayraklar taşıyan öğrenciler, attıkları sloganlarla birlik ve beraberlik mesajı verirken, vatandaşlar da yürüyüşe alkışlarla destek verdi. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, zaman zaman duygusal anların yaşanmasına sahne oldu.


Şuhut’ta gerçekleştirilen bu anlamlı yürüyüş, milli birlik ve beraberlik ruhunun genç kuşaklar tarafından kararlılıkla yaşatıldığını bir kez daha gözler önüne serdi.



Öğrenciler 100 metrelik Türk bayrağıyla yürüdü

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Ankara’da dolandırıcılık operasyonu: 11 şüpheli tutuklandı Ankara’da kendini polis, savcı ve banka personeli olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran çeteye yönelik yapılan operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. 12 şüpheliden 11’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendisini polis, savcı ve banka personeli olarak tanıtarak yasa dışı yollarla bilgilerini ele geçirdikleri vatandaşları dolandıran çeteye operasyon gerçekleştirdi. Ankara’da yaşayan vatandaşları telefonla arayan şüpheliler, kendilerini polis ve banka görevlisi olarak tanıtarak, "Adınız terör örgütüne karıştı. Kimlik bilgilerinizi kullanarak FETÖ terör örgütü para topluyor. Bu şahıslara operasyon yapılacak. Bu nedenle evinizde bulunan ziynet eşyası ve paraları kapıya gelen görevliye verin, inceleme sonrasında size geri verilecek. Hesabımıza attığınız paralar sizin teminatınız olacak" şeklinde ifadelerle mağdurları dolandırdı. Telefon irtibatını kesmeyen şüphelilerin, 2 mağdurdan para ve ziynet eşyası aldığı, ayrıca diğer mağdurlardan da döviz ve ziynet eşyalarını bozdurarak kendi hesaplarına göndermelerini istedikleri tespit edildi. Şüphelilerin izini süren Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda; Ankara merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonlarda 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 11’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.