ASAYİŞ - 22 Ekim 2025 Çarşamba 19:51

Apartmandan gelen çığlıklar polisi alarma geçirdi

A
A
A
Apartmandan gelen çığlıklar polisi alarma geçirdi

Aksaray’da bir apartmandan yükselen çığlıklar polisi alarma geçirdi. Olayın iki kardeşin kavgasından kaynaklandığı belirlendi.


Olay, Taşpazar Mahallesi 845. Sokaktaki Özçelik Apartmanı’nda yaşandı. Edinilen bilgilere göre, apartmanın 5’inci katından yükselen kadın çığlıklarını duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Ekipler apartmanı didik didik aradı. Tüm katlardaki daireleri bir bir arayan polis ekipleri bir süre sonra çıktığı son katta ebeveynleri evde olmayan yaşı küçük kız çocuğu ile erkek kardeşinin kavga ettiğini, kız çocuğunun çığlık attığını tespit etti. Polis, kardeşlerle konuşarak durumu yatıştırdı. Herhangi bir şikayet ya da olumsuzluk yaşanmazken, polis ekipleri tutanak karşılığı olay yerinden normale döndü.



Apartmandan gelen çığlıklar polisi alarma geçirdi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Panama bandıralı gemide 500 milyon liralık kokain ele geçirildi Panama bandıralı gemiye yapılan operasyonda piyasa değeri yaklaşık 500 milyon Türk lirası olan 106 kilogram kokain ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Panama çıkışlı bir gemide uyuşturucu madde bulunduğuna dair istihbari bilgiler üzerine İstanbul MİT Bölge Başkanlığı ve Jandarma birimleri harekete geçti. Söz konusu gemi, Türkiye karasularına giriş yaptıktan sonra Kocaeli açıklarında, İstanbul istikametine seyir halindeyken Sahil Güvenlik unsurları tarafından durduruldu. Sahil Güvenlik botları refakatinde Ambarlı Limanı’na çekilen gemide, narkotik dedektör köpeklerinin de katılımıyla kapsamlı bir adli arama yapıldı. Konteynerler içerisinde gizlenmiş halde bulunan 106 kilogram kokain, güvenlik güçlerince imha edilmek üzere muhafaza altına alındı. Bakan Gürlek: "Baronların kökünü kazıyacağız" Operasyona ilişkin açıklama yapan Adalet Bakanı Akın Gürlek, uyuşturucuyla mücadelede "Sıfır Tolerans" vurgusu yaptı. Bakan Gürlek, şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü iradesiyle ortaya koyduğu ’Zehir Tacirlerine Karşı Sıfır Tolerans’ ilkemiz doğrultusunda; sokaklarımızı bu illetten temizlemeye, baronların kökünü kazımaya kararlıyız. Bu başarılı operasyonda emeği geçen Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığımıza, İstanbul İl Jandarma Komutanlığımıza, Sahil Güvenlik Komutanlığımıza, MİT Başkanlığımıza ve tüm kamu görevlilerimize teşekkür ediyorum. Zehir tacirlerine dünyayı dar edeceğiz!" dedi. Adli süreç devam ediyor Uluslararası uyuşturucu imal ve ticaretiyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonun ardından, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli tahkikatın çok yönlü ve titizlikle sürdürüldüğü bildirildi. Ele geçirilen uyuşturucunun miktarı ve piyasa değeri, son dönemde deniz yoluyla yapılan kaçakçılığa vurulan en büyük darbelerden biri olarak kayıtlara geçti.