POLİTİKA - 22 Nisan 2012 Pazar 16:04

MHP İSTİŞARE TOPLANTISI

A
A
A
MHP İSTİŞARE TOPLANTISI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin milletvekilleriyle 24 Nisan`da gerçekleştireceği istişare toplantısının gündem maddeleri belli oldu. Gündemde, Arap Baharı, Suriye, İran gibi bölge ülkeleriyle olan ilişkilerin yanı sıra, asker sivil ilişkileri ve darbe soruşturmaları var.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin 24. Dönem Milletvekilleriyle yapacağı istişare toplantısına ilişkin MHP Genel Merkezi`nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, 24 Nisan 2012 Salı günü başlayacak istişare toplantısına milletvekillerinin sekizerli gruplar halinde katılacakları belirtilirken, "Bu kapsamda Türkiye`nin temel sorun ve gündem maddeleri hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yapılacak; iç ve dış politika alanındaki tüm gelişmeler masaya yatırılacaktır" denildi.
Arap Baharı`nın aldığı mesafe, Suriye`yle ilgili konu başlıkları, İran ve diğer bölge ülkeleriyle Türkiye`nin ilişkilerinin değerlendirmeye ve analize tabi tutulacağı kaydedilen açıklamada, ayrıca yeni anayasa süreci, asker sivil ilişkileri, darbe soruşturmaları, AK Parti`nin uyguladığı politikalar, terör ve bölücülük meselesi, ekonomik durum gibi konuların da istişare toplantısının gündem maddeleri arasında yer aldığı ifade edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir