GENEL - 29 Nisan 2012 Pazar 13:17

CUMHURBAŞKANI GÜL, ÇANAKKALE ZİYARETİNİ TWİTTER`DA PAYLAŞTI

A
A
A
CUMHURBAŞKANI GÜL, ÇANAKKALE ZİYARETİNİ TWİTTER`DA PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çanakkale`ye yaptığı ziyaretle ilgili izlenimlerini ve fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi twitter`da paylaştı.
Cumhurbaşkanı Gül, Çanakkale ziyaretiyle izlenimlerini twitter`da paylaştı. Cumhurbaşkanı Gül, "Herkese iyi pazarlar. Dün ve önceki gün eşimle birlikte Çanakkale ziyareti yaptık. Her ilde olduğu gibi Çanakkale`de de hayırseverlere plaket takdim ettim. Kordon boyunda şehrin ileri gelenleri ile kısa bir yürüyüş yaptık. Halkın yoğun ilgisi ile karşılaştık. Herkes bize gül verdi. İbrahim Bodur beyin fabrikasına giderken Çan`ın içinden geçtik. Bütün ilçe halkı bizi sevgi ile karşıladı. Herkese teşekkür
ediyorum. Dün Gökçeada`ya geçtik. Ada bir taraftan gelişirken, diğer yandan güzelliğinin korunması önemli, bunu herkese hatırlattım. Rum vatandaşlarımızın yaşadığı Zeytinlik köyüne gittik ve orada bize meşhur dibek kahvesini Efi Hanım ikram etti. Çanakkale ve şehit kelimeleri adeta birbiriyle özdeşleşmiş. Şehitliğimizi ziyaret ettik ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnetle andık. Şehitlikte, Anadolu`nun dört bir yanından binlerce genç yaşta vatandaşımızı görmek beni çok mutlu etti. Silahlı Kuvvetlerimizin
sancak merasimlerinin çok ayrı bir değeri ve önemi vardır. Alaylara sancağı cumhurbaşkanları verir ve sancak askerin şerefi ve namusudur. İkinci Kolordu İstihkam Alayı`na tevdi ettiğim sancak merasiminde Genelkurmay Başkanımız ve Kara Kuvvetleri Komutanımız da vardı. Göğsümüzü kabartan muhteşem bir askeri merasim yapıldı" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Esenler’de nefes kesen kovalamaca: İşyeri ve otodan hırsızlık yapan şahıs yakalandı Esenler’de şüphe üzerine dur ihtarında bulunulan araç sürücüsü kaçmaya başlayınca polis ekipleri peşine düştü. Kovalamacanın ardından yakalanan şüphelinin işyeri ve otodan hırsızlık yaptığı belirlendi. Kaçarken birçok araca maddi zarar da veren hırsız, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlık suçunun önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda, polis ekipleri dün Nene Hatun Mahallesi’nde bulunan bir cadde üzerinde hal ve hareketlerinden şüphelendikleri araç sürücüsüne ‘dur’ ihtarında bulundu. Polisin dur ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başlayınca aralarında kısa süreli bir kovalamaca yaşandı. Birçok araca maddi zarar vererek kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından Tuna Mahallesi’nde yakalandı. Gözaltına alınan N.G. isimli kaçan şüphelinin emniyetteki sorgulamasında “hırsızlık”, “kastan yaralama”, “görevi yaptırmamak için direnme” gibi çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi. Yakalanan şüpheli, emniyetteki tamamlanan işlemlerinin ardından “işyerinden hırsızlık”, “otodan hırsızlık”, “kamu malına zarar verme”, “polisin dur ihtarına uymama” suçlarından adli makamlara sevk edildi. Şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.