- 22 Aralık 2017 Cuma 09:50

(Özel) Ankaralı Gülen Adam Başkentlileri kahkahaya boğdu

A
A
A
(Özel) Ankaralı Gülen Adam Başkentlileri kahkahaya boğdu

Sosyal medyada ‘Gülen Adam’ olarak tanınan Ankaralı Adem Kaya Başkent sokaklarında vatandaşı kahkahaya boğdu.

Sosyal medyada ‘Gülen Adam’ olarak tanınan Ankaralı Adem Kaya Başkent sokaklarında vatandaşı kahkahaya boğdu.



Sosyal medyada çok fazla tanılan bir isim olmasa da bir çok televizyon programına katılan ve ‘Gülen Adam’ olarak bilinen Adem Kaya’ya Ankara sokaklarını İhlas Haber Ajansı (İHA) ekibi ile birlikte dolaştı. Bir kuyumcu dükkanında arkadaşını ziyaret eden Kaya, kahkahasıyla etrafındaki herkesin gülmesine neden oluyor. Küçük yaştan büyük yaşa, gören herkesin fotoğraf çektirmek istediği Gülen Adam, içten ve samimi olan doğuştan gelme gülme şekliyle vatandaşın dikkatini çekti. Her gülüşünde, kahkahasında vatandaşlar da adeta ona eşlik ederek gülüp kahkaha atıyor. İHA muhabirine konuşan Gülen Adam Adem Kaya, “Sosyal medyada ‘Gülen Adam’ olarak bilinen birisiyim. Sürekli gülüyorum. Gülmeyi çok seviyorum. Birkaç programa konuk olarak katıldım. Birkaç filimde rol aldım. Allah hiç kimseyi ağlatmasın. Rabbim herkesi güldürsün. İnsanlarla böyle bir arada olmak ve onlarla birlikte gülmek beni mutlu ediyor. Sürekli insanların gülmesini istiyorum. Kendimle barışık birisiyim” dedi.



“Bir yetenek değil, içimden gelen bir şey tıpkı göz kırpmak gibi”


Yarım saat boyunca gülebildiğini vurgulayan Kaya, “Bu biraz da gülünecek olan şeye bağlı. Ciddi olmam gereken yerlerde gülmeyi de kesebiliyorum. Doğuştan böyle sesli gülüyorum. Allah’ın vermiş olduğu bir durum bu. Bir yetenek değil, hastalık türü değil içimden gelen bir şey. Göz kırpmak gibi bir şey işte. Güleceğim geldiği zaman bende böyle gülüyorum” ifadelerini kullandı.



“İnşallah daha iyi yerlere gelirim insanları mutlu ederim”


Asıl amacının insanları güldürmek olduğunu söyleyen Kaya, “Kendimle beraber insanların güldüğünü görünce gülmem daha uzun sürüyor. Gülmek bulaşıcı bir şey. Herkese bulaşsın istiyorum. Türkiye’nin ve insanların gülmeye ihtiyacı var. Önümüzdeki sezon bir komedi filminde rol alacağım insanları güldürmek için. İnşallah daha iyi yerlere gelirim insanları mutlu ederim en büyük hedeflerim bunlar” şeklinde konuştu.



“Hepimizi güldürdü sağ olsun ömrü uzasın”


O an Adem Kaya’nın kahkahasına şahit olan vatandaşlar ise, “Daha önce tanımıyorduk ilk defa burada gördük. İnsanların gülmesinden daha doğal bir şey olamaz. Gayet güzel gülüyordu. Hepimizi de güldürdü sağ olsun ömrü uzun olsun. Gülüş, kuştan çıkan bir ses gibiydi. Gayet samimi geldi. Sanal bir şey değil orijinalini gördük şuan. Hep beraber yaşadık ve hep beraber güldük” ifadelerini kullandılar.



“Onu sinema filmlerinde de görmek isteriz”


Gülen Adam Adem Kaya ile son 8 yıldır tanıştıklarını belirten Kaya’nın ziyaret ettiği esnaf arkadaşı Mustafa ise, “Bir ortak arkadaşımız vesilesiyle tanıştık onunla. Kendisi buraya altın almaya gelmişti. O sırada Adem’in gülmesine şahit olduk. Ona ayıp olmasın diye kendimizi sıktık gülmemek için. Kendimizi daha fazla tutamadık bir gülmeye başladık ki yaklaşık bir saat sürdü. O günden beri onunla sıkı bir arkadaşlığımız var. Görüntülerini ilk sosyal medyaya atan bizdik. Ondan sonra baya bir programa katıldı. Buna vesile olduğumuz için mutluyduk. Bahtı açık olsun, onu sinema filmlerinde de görmek isteriz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Trafikte ortalığı savaş alanına çevirmişti: 4 şüpheli yakalandı Kocaeli’de bir sürücünün trafikte sinirlenerek taksiye, yolcu otobüsüne ve bir otomobile çarptığı olayın sebebinin "yol verme" meselesinden kaynaklandığı ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı. Edinilen bilgiye göre, dün Derince ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde trafikte tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen hafif ticari araç sürücüsü; taksiye, yolcu otobüsüne ve bir otomobile çarptı. Çevredeki vatandaşların korku yaşadığı olayda, sürücünün kontrolsüz manevraları nedeniyle çarptığı araçlarda hasar oluştu. Bunun üzerine taraflardan biri sopa ile hafif ticari araca saldırdı. Aracın durmasının ardından bazı kişiler sürücüye yönelik saldırıda bulundu. Olay yerine gelen trafik polisi, tarafları ayırmak ve gerginliği sona erdirmek için yoğun çaba sarf etti. Yol verme kavgasında 4 şüpheliye adli kontrol şartı Olaya ilişkin inceleme başlatan polis ekipleri, kasten yaralama ve mala zarar verme kapsamında, olaya karıştıkları belirlenen Ç.Y., E.B., C.K. ve B.B. isimli şahısları gözaltına aldı. Yapılan araştırmada şahısların trafikte yol verme nedeniyle olayı gerçekleştirdikleri tespit edildi. Konuyla ilgili olarak gözaltına alınan 4 şüpheli, ifadeleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.