POLİTİKA - 18 Ocak 2012 Çarşamba 10:38

AK PARTİ ANKARA İL BAŞKANLIĞI WEB SİTESİ YENİLENDİ

A
A
A
AK PARTİ ANKARA İL BAŞKANLIĞI WEB SİTESİ YENİLENDİ

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Basın Müşavirliği tarafından yürütülen çalışma doğrultusunda, İl Başkanlığı’nın www.akpartiankara.org adresinden yayın yapan web sitesinin yenilendiği bildirildi.
AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, AK Parti İl Başkanlığı web sitesinin yepyeni bir görünüme, kaliteli ve modern bir tasarıma kavuştuğu belirtilerek, test yayınını tamamlayarak tam teşekküllü çalışır bir halde hizmete girdiği kaydedildi. Yenilenen web sitesinde, ziyaretçiler çok daha hızlı bir kullanımla siteyi ziyaret edebilecek. Eklenen foto galerilerle gerçekleştirilen faaliyetlerin ayrıntılı görüntülerine ulaşılabilecek. Eklenen videolarla İl Başkanı Murat Alparslan’ın
konuşmaları www.vimeo.com/akpartiankara sayfasına upload edilerek, videolar vasıtasıyla online olarak izlenebilecek. Ana sayfadaki butonlar vasıtasıyla il başkanının resmi sosyal medya sayfalarına ulaşılabilecek. Eklenen haber ve diğer içerikler, sayfanın altında bulunan sosyal medya paylaşım linkleri sayesinde ilgililerin kendi profillerinde doğrudan paylaşılabilecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir