GENEL - 03 Nisan 2012 Salı 14:53

EMEKLİ YARBAY ÖZBEK TOPRAОA VERİLDİ

A
A
A
EMEKLİ YARBAY ÖZBEK TOPRAОA VERİLDİ

Emekli Yarbay Şenol Özbek, Hacıbayram Camii`nde kılınana cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı`nda toprağa verildi.
İzmir`in Menemen ilçesi Emiralem beldesinde dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden emekli Yarbay Özbek için Hacı Bayram Camii`nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Özbek`in ailesinin yanı sıra BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen, AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Kanal A Genel Yayın Yönetmeni Alper Tan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazından sonra Özbek`in cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı`nda
toprağa verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bayramlaştı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda gerçekleşen video konferans bağlantısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayramlaştı. Başkan Büyükkılıç, “Dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım ve şehrim adına şükranlarımı sunuyor, bayramımızı bir kez daha tebrik ediyorum” dedi. AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programına Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kadir Bayram, AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Müzeyyen Demirel ve AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milletvekili Özsoy, gerçekleştirilen video konferans bağlantısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayramlaştılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm Kayserililere selamlarını göndererek Başkan Büyükkılıç, Özsoy ve Kayseri İl Teşkilatı’nın Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Bayramlaşma programının ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükkılıç, “AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’mızda gerçekleşen video konferans bağlantısıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Siz değerli hemşehrilerimize selamını ileterek bayramımızı tebrik eden dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım ve şehrim adına şükranlarımı sunuyor, bayramımızı bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.