GENEL - 05 Nisan 2012 Perşembe 13:26

105`LİK BERFO NİNE MÜDAHİLLİK SIRASININ GELMESİNİ BEKLİYOR

A
A
A
105`LİK BERFO NİNE MÜDAHİLLİK SIRASININ GELMESİNİ BEKLİYOR

12 Eylül döneminde oğlu Cemil Kırbayır öldürülen 105 yaşındaki Berfo Kırbayır, Kenan Evren ve Tahsin Şahinkaya`nın davasına müdahil olarak katılabilmek için bir yakının evinde bekliyor.
12 Eylül darbesi davasının görüldüğü Ankara Adliyesi`ne dün bir ambulans ile getirilen Berfo Nine müdahil olarak söz alacağı davada sırasının gelmesini bir yakının evinde beklemeye başladı. Dava nedeniyle tansiyonu yükselen Berfo Nine, müdahil olarak sırası gelince duruşmaya katılacak. İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran Berfo Nine, Evren`in olduğunu öldürttüğünü söyleyerek "Evren`in en yüksek cezayı almasını istiyorum" dedi. Oğlunun kemiklerinin olsun bulunmasını isteyen Berfo Nine, "Ölünce oğlumla
yanyana yatmak istiyorum" diye konuştu. Davaya katılacağını söyleyen Berfo Nine, oğlunun öldürenlerin ceza alacağına inandığını ifade etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Halı sahanın çatısı çöktü... Futbolcuların koşarak kaçtığı anlar kamerada Antalya’da şiddetli fırtına sebebiyle halı sahanın çatısı çöktü. Oyuncuların maç için ısındığı anlarda kopan gürültüyle başlayan panik futbolcuların koşarak sahayı terk etmesiyle bitti. Çatının çökme anı ve futbolcuların sahadan kaçışları aksiyon kamerasına yansırken, olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tarafından saatteki hızının zaman zaman 80 kilometreyi bulacağı açıklanan şiddetli rüzgar ve sağanak yağış, Antalya’nın birçok bölgesinde hayatı olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan şiddetli rüzgar nedeniyle kentin bazı bölgelerinde ağaçlar yola devrildi. Sağanak yağışta Sarısu, Gökdere, Karaçay, Hisarçardır Mahallelerinde bazı dereler taştı. Taşan dereler nedeniyle sokakları su basarken, su seviyesi bazı noktalarda 50 santimetreyi buldu. Kepez bölgesinde ise Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan bir halı sahanın çatısı, maç oynandığı sırada kuvvetli rüzgara dayanamayarak çöktü. Futbolcuların oyuna başlamaya hazırlandığı anlarda yaşanan olayda kimse yaralanmazken, çatıdan gelen seslerden tedirgin olan oyuncuların diyalogları da görüntüye yansıdı. Saha hakkında konuşan futbolcular biranda gelen gürültüyle sahadan koşarak kaçarken, sahayı terk ettikleri anda çatıda çökme yaşandı. O anlar oyunculardan birinin aksiyon kamerasına saniye saniye yansıdı.