ASAYİŞ - 14 Şubat 2026 Cumartesi 09:47

Ankara’da feci kaza: bariyere çarpan motosikleti sürücünün üzerinden otobüs geçti

A
A
A
Ankara’da feci kaza: bariyere çarpan motosikleti sürücünün üzerinden otobüs geçti

Ankara’da kontrolden çıkan motosikletin bariyere çarpmasını sonucu yola fırlayan sürücüsünün üzerinden otobüs geçti. Kaza nedeniyle motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.


Kaza, Elmadağ ilçesi Ankara - Kırıkkale Karayolu Kırıkkale istikametinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, aracının kontrolünü kaybeden motosiklet sürücüsü yol ortasındaki çelik bariyere çarptı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan sürücünün üzerinden şehirlerarası yolcu otobüsü geçti. Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybettiği belirlenen sürücünün cenazesi olay yerindeki çalışmaların ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Ankara’da feci kaza: bariyere çarpan motosikleti sürücünün üzerinden otobüs geçti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Herkes güldüğü zaman Bursa’da bir başkadır Ramazan Bursa’da sofraların büyüdüğü, dayanışmanın çoğaldığı, paylaşmanın berekete dönüştüğü 11 Ayın Sultanı için Bursa Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’ın kentte huzur ve dayanışma içerisinde geçirilmesine bu yıl da öncülük edecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan desteği verecek olan Bursa Büyükşehir, 17 ilçede toplam 28 ilçe iftarı düzenleyecek. Başkan Bozbey de iftar sofralarında Ramazan’ın manevi duygusunu ve bereketini Bursalılarla paylaşacak. Her yıl 3 sabit alanda belirlenen iftar noktaları bu yıl 4’e çıkarıldı. Emir Sultan, İshakpaşa BURULAŞ Otoparkı ve Fomara Fevzi Çakmak Katlı Otoparkı’nın yanı sıra Değirmenönü Mahallesi’nde de sabit iftar noktası kurulacak. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik örneği olarak kente kazandırılan 3 Kent Lokantası da Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak hizmet verecek. İftara yetişemeyen vatandaşlar için ise yoğunluğun yaşandığı 14 ayrı noktada her gün iftariyelik dağıtılacak. Büyükşehir Belediyesi, kentin 1061 mahallesinde de Ramazan ayı boyunca en az bir kere vatandaşlara tatlı ikramında bulunacak. Eski Ramazan gelenekleri yaşatılıyor Geçen yıl yoğun ilgi gören Kültürpark Ramazan Meydanı, bu yıl da Bursalılara özlenen eski Ramazan geleneklerini yaşatacak. Karagöz-Hacivat gölge oyunundan sihirbaz gösterilerine, orta oyunundan söyleşilere ve konserlere kadar birçok etkinlik, her yaştan insana keyifli anlar yaşatacak. 11 ayın sultanı Ramazan’ı karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Birçok tarihi ve kültürel güzelliği içerisinde barındıran Bursa, bu yıl da Ramazan ayının dolu dolu yaşandığı bir kent olacak. Hem etkinliklerimizi hem de soframızı paylaşacağız. İhtiyaç sahibi hemşehrilerimizin Ramazan ayında da yanında olmayı sürdüreceğiz. Ramazan ayı, paylaşma ve dayanışma ile güzel. Ramazan bereketi sofralardan eksik olmasın" dedi.
Muş Sevgililer Günü esnafa yaradı: Satışlar 2 katına çıktı MUŞ (İHA) – Muş’ta 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla takı ve aksesuar mağazalarında yoğunluk yaşanırken, satışların ise iki kat arttığı belirtildi. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü ile birlikte Muş’ta hediye alışverişi hareketliliği arttı. Kent genelinde takı ve aksesuar satışı yapan mağazalar, gün boyu yoğunluk yaşadı. Vatandaşlar, sevdiklerine anlamlı bir hediye almak için mağazaları dolaşarak bütçelerine uygun ürünleri tercih etti. Özellikle bijuteri mağazalarında yaşanan yoğunluk dikkat çekerken, gümüş takılarının yanı sıra küpe, kolye ve bileklik gibi ürünler en çok ilgi görenler arasında yer aldı. Sevgililer Günü’nün oluşturduğu alışveriş hareketliliği, Muş’ta esnafın yüzünü güldürdü. Vatandaşların bütçelerine uygun hediyelere yönelmesiyle birlikte takı ve aksesuar mağazalarında yoğunluğun gün boyunca devam etmesi bekleniyor. Evren Öztürkçü isimli esnaf, bu özel günün hem küçük işletmeler hem de sektör genelinde canlanma sağladığını belirterek, "Yaklaşık bir buçuk yıldır Muş merkezde, İstasyon Caddesi üzerinde takı ve aksesuar alanında hizmet vermekteyiz. Sevgililer Günü dolayısıyla Muş’ta son üç-dört gündür yoğunluk yaşıyoruz. Mağazamızda binlerce çeşit ürün bulunuyor. Yaklaşık 3-4 bin kalem ürünümüz var. Bu ürünler; gençlere, orta yaş grubuna ve yaşlılara hitap eden geniş bir yelpazeye sahip. Her bütçeye uygun ürün seçeneklerimiz mevcut. Altın ve gümüş fiyatlarının yükselmesiyle birlikte bijuteri ürünlere olan rağbet arttı. Bu durum işlerimize de olumlu yansıdı ve satışlarımız iki-üç katına yükseldi" dedi. Sevgililer Günü’nü ile birlikte mağazada son günlerde belirgin bir hareketlilik yaşandığını söyleyen Sılanaz Erkoç da, "Sevgililer Günü sebebiyle son bir haftadır mağazamızı erken saatlerde açıp geç saatlere kadar hizmet veriyoruz. Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırladığımız özel hediye paketlerimiz de bulunmaktadır. Beyler eşleri için çanta, takı, cüzdan, yüzük ve kolye gibi ürünleri tercih edebilmektedir. Hanımlar ise eşleri için saat, bileklik, tespih ve yüzük gibi bijuteri ürünlerimizden satın alabiliyor. En çok satılan ürünlerimizin başında kolyeler ve küpeler yer alıyor. Son dönemde trend olan pandora setlerimiz de yoğun ilgi görüyor. Bunun yanı sıra Z kuşağına hitap eden takı, bijuteri ve çanta modellerimiz de ürün çeşitliliğimiz arasında bulunuyor. Ekip arkadaşlarımızla birlikte, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz" şeklinde konuştu.