POLİTİKA - 24 Nisan 2024 Çarşamba 14:04

Bakan Tekin şehit polis memuru Hüseyin Gül’ün oğlu Talha’nın sergisini ziyaret etti

A
A
A
Bakan Tekin şehit polis memuru Hüseyin Gül’ün oğlu Talha’nın sergisini ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, şehit polis memuru Hüseyin Gül’ün 12 yaşındaki oğlu Talha’nın açtığı resim sergisini gezdi.


Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Ada Ankara’da açılan şehit polis memuru Hüseyin Gül’ün oğlu Talha Gül’ün yağlı boya resim sergisini ziyaret etti. Bakan Tekin, 12 yaşındaki Talha’nın annesi Tuğba Gül’den oğlunun yağlı boya ve sanata olan ilgisini dinleyerek, sergideki çizimleri inceledi.


Talha ile Ramazan ayının ilk günü bir programda karşılaştıklarını anlatan Bakan Tekin, "Ben de açılışına geleceğine dair söz vermiştim. Açılışına gelemedik, o gün İstanbul’da bir programımız vardı, oraya gitmek zorunda kaldık. Bugün ziyaret ettik. Ben Talha ve onun gibi kardeşlerimize, onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımız hem kendilerini ifade ediyorlar hem de ülkemizde sanat ve sanatla ilgili eğitim öğretim alt yapısının güçlenmesi için bu vesileyle biz de kendilerine destek oluyoruz. İnşallah Talhaların sayısı artar. Buraya gelerek her çıkan kişi babasının arkasından Fatiha okuyor. Allah herkese böyle evlatlar nasip etsin" dedi.


Konuşmaların ardından Bakan Tekin, Talha Gül ve annesi Tuğba Gül birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.



Bakan Tekin şehit polis memuru Hüseyin Gül’ün oğlu Talha’nın sergisini ziyaret etti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de kavgaya müdahale eden polislere saldıran şahıs kamerada İzmir’in Bornova ilçesinde kavga ihbarına giden polis ekipleri, kavgaya karıştığı öğrenilen bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Polislerden birine kafa atan ve daha sonra müdahale eden diğer polislere de yumruklarla saldıran genç, zor kullanılarak gözaltına alınırken, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Olay gece saatlerinde Bornova Küçükpark Meydan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kavga ihbarına giden polis ekipleri tarafları ayırarak olaya müdahale etti. Bu esnada kavgaya karıştığı öğrenilen E.O.D. (25), polis ekiplerine zorluk çıkarttı. Gözaltına alınacağı esnada kendisinin yanına giden bir polisin kaskına kafa atan E.O.D., daha sonra kendisine müdahale eden polislere de yumruklarıyla saldırdı. Polislere saldıran genç daha sonra gözaltına alınarak emniyete götürülürken, saldırıya uğrayan polis memurlarının da kendisinden şikayetçi oldukları öğrenildi. Saldırı anları kamerada Öte yandan yaşanan kargaşa, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde E.O.D.’nin kendisine müdahale eden polislere direnmesi, polislerden birinin kaskına kafa atması ve diğerlerine yumruklarla karşılık verdiği anlar görüntülendi. Öte yandan görüntülerde E.O.D.’ye polis ekiplerinin müdahale etmesi ve gözaltına alınarak götürüldüğü anlar da yer aldı.