ASAYİŞ - 22 Ekim 2024 Salı 12:06

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli, uyuşturucu taşıyan Büyükelçilik personelinin işine son verildiğini duyurdu

A
A
A
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli, uyuşturucu taşıyan Büyükelçilik personelinin işine son verildiğini duyurdu

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Minsk Büyükelçiliği’nde görevli personelin Türkiye’ye uyuşturucu kaçırırken yakalandığını ve işine son verildiğini açıkladı.


Keçeli, Minsk Büyükelçiliği’nde görevli sözleşmeli personelin 2023 yılında Türkiye’ye uyuşturucu kaçırırken yakalandığını ve olayın ardından söz konusu kişinin işine son verildiğini duyurdu.


Keçeli, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:


“Olayda kullanılan aracın Minsk Büyükelçiliğimize ait olduğu bilgisi doğru değildir. Söz konusu otomobil, olaya karışan kişinin şahsi aracıdır. Haberlerde bahsedilen diğer 2 kişinin ise Bakanlığımızla ilişkisi bulunmamaktadır.”


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Bozdoğan’da 2025 yılında 161 çift "Evet" dedi Bozdoğan Belediyesi Evlendirme Memurluğu 2025 yılı boyunca toplam 161 çiftin nikah akdini gerçekleştirdi. İlçede aile kurma heyecanı yaşayan çiftlerin en mutlu anlarının büyük bölümü Bozdoğan Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. Bozdoğan’da, 2025 yılı birlikteliklerin yılı olurken Belediye bünyesinde hizmet veren Evlendirme Memurluğu, yıl boyunca başvuruda bulunan 161 çiftin işlemlerini titizlikle tamamlayarak nikahlarını kıydı. Başkan Mustafa Galip Özel: "En büyük yatırım mutlu ailelerdir" Nikah istatistiklerini değerlendiren Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, sağlıklı bir toplumun temelinin güçlü aile bağlarından geçtiğini vurgulayayıp "Vatandaşlarımızın en özel, en anlamlı günlerinde de yanlarında olarak, 2025 yılında 161 çiftimizin yeni bir hayata adım atmasına vesile olmanın gururunu yaşıyoruz. Gençlerimizin kurduğu bu yuvalar, ilçemizin geleceğine atılan en kıymetli imzalardır. Her bir çiftimize ömür boyu huzur ve mutluluk diliyorum" dedi. Başkan Özel, belediye olarak nikah işlemlerinde sürecin hızlı işlendiğini belirterek, "Çiftlerimizin bu tatlı telaşlarında yanlarında olmaya, işlemlerini en hızlı ve düzenli şekilde sonuçlandırmaya özen gösteriyoruz. Bozdoğan Belediyesi olarak aile kurumuna değer vermeye ve vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.