ASAYİŞ - 08 Şubat 2025 Cumartesi 16:27

Köpeklerinin aynı kişiler tarafından çalındığı iddia ederek yardım istedi

A
A
A

Köpeğin çalındığı ana ait görüntüler ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Çankaya’da evcil hayvan malzemesi dükkanı işleten Osman Güneş, beslediği aynı cins iki köpeğinin bir yıl arayla çalındığını iddia etti. Hırsızlık olayını gerçekleştirenler aynı kişiler olduğunu ileri süren Güneş, uzun zaman geçmesine rağmen köpeklerden haber alamadığını söyledi. Çalınan köpeğinden kalan yavru köpeğinin de çalınmasının kendisini derinden etkilediği belirten Güneş, hayvanlarının bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Köpeklerinin aynı kişiler tarafından çalındığı iddia ederek yardım istedi

Köpekleriyle manevi bağ kurduğunu ve çok özlediğini belirten Osman Güneş, köpeklerinin bulunmasını istediğini söyleyerek, "2 tane pomeranian cinsi köpeğim çalındı. Biri geçen sene şubat ayında birisi bu sene 9 Ocak’ta çalındı. Kapımın önünden 2 kişi tarafından çalındı. Yandan çekilmiş görüntüleri var. Alırken de görüntüleri var. Karşı tarafta arabanın içinde biri bekliyor. Onun da görüntüsü var ama kamera kayıtlarına ulaşılamadı. Gerekli yerlere başvurumuzu yaptık. Savcılığa dilekçe yazdık, karakola kayıtları verdik ama sonuç alamadık. Bizim için gerçekten çok değerliydi. Anne kızlardı. Biri 6 diğeri 3 yaşında. Onlar da ailemizden biri. Tez zamanda bulunmasını istiyoruz. Gerekli mercilere başvuru yaptık. İlgileneceklerini söylediler. Birine 9-10 ay oldu, diğerine de 1 ay oldu. Bir sonuç çıkmadı. Ben yeterli ilginin verilmediğini düşünüyorum. Bir an önce bulunmasını istiyorum. Eğer isterlerse 1 saat içinde bulunur bence. Yardımcı olmalarını istiyorum. Ulaşabileceğim tüm kamera kayıtlarını karakola ben verdim. Ama arabanın plakasını gören kamera kaydını alamıyoruz. Eğer kayıt alınırsa bulunması daha kolay olacak. İlkini alan ikincisini de alacak. Yarın belki de dükkana gelecek" diye konuştu.

Köpeklerinin aynı kişiler tarafından çalındığı iddia ederek yardım istediFazlı Çolak - Gürkan Sayın

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Mustafa Varank, Ankara’da gençlerle kokoreççide sahur yaptı TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, kokoreççide gençlerle sahur yaptı. Atatürk Orman Çiftliği’nde düzenlenen programda Varank, gençlere ekmek arası köfte ve kokoreç ikram etti. Etkinlikte vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraf çektiren Varank, gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Zaman zaman sosyal medyadan çağırılar yaptığını dile getiren Varank, "Özellikle gençlerle sahur yapmak için farklı mekanlara davet ediyorum. Bursa’da sahurlarımızı yapıyorduk. Ankara’da tabi ki Atatürk Orman Çiftliğinde daha öncede yaptığımız sahurlardan birine çağırımızı yaptık. Vatandaşlarımızı davet ettik. Onlarda sağ olsunlar bizi kırmadılar. Bu gece onlarla beraber sahurumuzu yapacağız. İnşallah beraberce bayrama kavuşmuş olacağız" dedi. "Kokoreç ile sahur olur mu?" diye kendisine sorular yöneltildiğini aktaran Varank, "Burada mekanın sahibi arkadaşımız var. O yıllardır burada bu mekanın sahibi. Ankaralılar gerçekten burayı hem iftarda hem de sahurda gelip deneyimliyorlar. İnşallah çok güzel bir şekilde sahurumuzu yapacağız." ifadelerini kullandı. Gazze’ye ilişkin soruya Varank, "Ramazan ayında zulüm altında yaşayan kardeşlerimiz var. İnşallah Rabbim bu ramazanla beraber tüm mazlum kardeşlerimizin de ferahını ereceğine bizlere nasip eder. İnşallah birlik ve beraberlik anlayışı tüm bölgeye, dünyaya yayılır" açıklamalarında bulundu. Varank, CHP’nin bazı firmalara yönelik boykot çağrılarına ilişkin ise, "Türk markalarına tavır takınılması kabul edilebilir bir şey değil. Bir siyasi partinin, Türkiye’nin yerli ve milli markalarıyla uğraşarak nasıl bir netice elde edeceğini gerçekten anlayamıyorum. Ama milletimiz feraset sahibidir. Bu boykot çağrılarının ne manaya geldiğini bizim milletimiz gayet iyi değerlendirir ve buna göre hareket eder. Önümüzdeki günlerde bu işin nasıl ters döneceğini de görmüş olacağız" diye konuştu.