YEREL HABERLER - 26 Nisan 2012 Perşembe 11:27

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ KILIÇLAR`DAN ZİYARET

A
A
A
EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ KILIÇLAR`DAN ZİYARET

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Antalya İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz`ı makamında ziyaret etti.
Uluslararası Polis Akademileri Birliği`nin (INTERPA) düzenlediği `Karşılaştırmalı Polis Eğitimi` konulu 1. İNTERPA Konferansı`na katılmak amacıyla Antalya`ya gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve beraberindeki heyet, Antalya Emniyet Müdürlüğü`nü ziyaret etti.
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, brifing salonunda kentte görev yapan birim amirleri ile de bir araya gelerek, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz`dan kent güvenliğinin sağlanması alanında yürütülen hizmetler ve uygulanan projeler hakkında bilgiler aldı. 2011 ve 2012 yılı genel asayiş durumunun da değerlendirildiği toplantıda Kılıçlar, Antalya polisinin suçla mücadele çalışmaları, sosyal projeler ve özellikle de hizmet binaları ile araçlarının yenilenmesi alanında yürütülen gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı Emniyet Müdürü Yılmaz`a teşekkür etti.
Kılıçlar, ziyaretinde şehit düşen Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan`ın kaybından dolayı duyduğu üzüntüyü de dile getirdi. Kılıçlar, kent güvenliği ile ilgili yapılması gerekenleri Yılmaz`a ilettikten sonra şeref defterini imzaladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Kocaelispor’da Recep Durul adaylıktan çekildi Kocaelispor’da pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurul mevcut başkan Recep Durul, kendi iradesiyle aday olmayacağını ve dinleneceğini belirterek, "Bu bir bayrak değişimi olsun" dedi. Kocaelispor’da pazar günü olağan seçimli mali genel kurulun ikinci birleşimi yapılacak. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek seçimli genel kurulda çoğunluk aranmayacak. Son üç güne girilirken, mevcut başkan Recep Durul’un adaylığının yanı sıra Bilal Cem Acar’ın aday olacağı kent kamuoyunda tartışma konusu oldu. Dün Acar’ın net dille kulüp başkanlığına aday olmayacağını ve liste çalışması yapmadığını ilan etmesinin ardından, birlikte hareket ettiği isimlerden Mehmet Yaşar’ın aday olacağı, seçimlere müdahil olmayacağını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da onayını aldığı bilgisi kamuoyuna yansıdı. Bugün akşam saatlerinde ise mevcut başkan Recep Durul, kendi iradesiyle aday olmayacağını ve kulübe dışarıdan destek vereceğini açıkladı. "Kendi irademle aday olmuyorum" Bayrak değişimi yaşanacağını belirten Kocaelispor Başkanı Recep Durul, "Çekilmeye karar verdim. Hayırlısı inşallah. Kocaelispor’umuza elimizden geldiği kadar katkı vermeye çalıştık. Bu bir bayrak değişimi olsun. Ama hangi isim gelir, ne olur biter bilmiyorum. Şu an Mehmet Yaşar ismi var ama başka isimler olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Başkası adına konuşamam ama kendi adıma ben aday olmayacağım. Bu iş yorucu bir iş. Dinleneceğim. Kendi irademle yapıyorum bunu. Kimsenin etkisi yok. Hiçbir sıkıntı yok. Gönlü burada olmak isteyen çok insan var ama bu iş meşakkatli, yorucu ve kutsal bir görev. En iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Şükürler olsun ki Kocaelispor bayrağını en yukarıya taşımaya çalıştık. Kocaelispor’umuz 1. Lig’den Süper Lig’e şampiyon olarak çıktı. Süper Lig’de de başarılı sezon geçirdi. Ben de dinlenme ihtiyacı hissediyorum" dedi. Maçlara gitmeye devam edeceğini ve camianın içinde olacağını vurgulayan Durul, "Yalnız bırakmayacağız. Yine elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bırakıp gitmek yok, üstümüze düşeni yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu. Durul, son olarak yarın camiaya açıklama yapacağını söyledi.