ASAYİŞ - 07 Aralık 2017 Perşembe 13:01

Antalya’da polislere FETÖ operasyonu: 10 gözaltı

A
A
A
Antalya’da polislere FETÖ operasyonu: 10 gözaltı

Antalya’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda aralarında aktif görevde olanların da bulunduğu 10 polis gözaltına alındı.

Antalya’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda aralarında aktif görevde olanların da bulunduğu 10 polis gözaltına alındı.


Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Antalya merkezli Adana ve Kahramanmaraş illerinde örgütün sohbetlerine katılan ve örgüt içinde aktif olarak görev alan, bazılarında ByLock tespit edilen polislere yönelik eş zamanlı dün gece operasyon düzenlendi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, aralarında halen aktif olarak görev yapan, meslekten ihraç edilen ve açığa alınan 10 polis gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda bulunan dokümanlara el konuldu. Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere TEM Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Dereler dron ile ilaçlandı Samsun Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından, vatandaşların sağlıklı bir yaz dönemi geçirmesi amacıyla dere yataklarında vektörlere karşı ilaçlama çalışmaları dronlarla gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından vektörlerle mücadele çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü İlaçlama Birimi tarafından belirli periyotlarda dere yataklarında vektörlere karşı ilaçlama çalışmaları yapılıyor. Son olarak Mert Irmağı ve Kürtün Deresi’nde ekipler tarafından dron ile ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi. Biyolojik ilaçların kullanıldığı mücadele çalışmalarının yaz sonuna kadar yoğun bir şekilde gerçekleştirileceği belirtildi. “Vektörlerle mücadele çalışmalarımız yıl boyunca yapılıyor” Kentte vatandaşların hayat kalitesini artırmak için her alanda çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak, şehrimizin sağlıklı bir çevreye sahip olması için sürekli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vektörlerle mücadele çalışmalarımız yıl boyunca yapılıyor. Yaz dönemi öncesinde çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırdık. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve yaşam konforunu artırmak için çalışmalarımızı her alanda aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.