GENEL - 20 Eylül 2018 Perşembe 09:25

Finike’ye 5 yıldız yatırım

A
A
A
Finike’ye 5 yıldız yatırım

Antalya’da inşaatı tamamlanan Finike Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Antalya’da inşaatı tamamlanan Finike Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor.


AK Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu, beraberindeki Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ ile birlikte Finike Devlet Hastanesi Başhekim ve hastane yönetimi ile bir araya geldi. Çalışmalardaki son durum hakkında bilgi alan Uslu, taleplerin hızlıca aşılması için İl Sağlık müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile irtibat kurdu.



“Yaklaşık 50 Milyon TL maliyetli Finike Devlet Hastanesi”


Toplantı sonrası açıklama yapan Atay Uslu, "Finike Devlet Hastanesinin açılış sürecini adım adım takip ediyoruz. İnşaat tamamlandı. Ödenek tahsisi yapılarak tefrişat ve tıbbi cihazların alım sürecinin sonuna gelindi. 5 yıldızlı otel konforunda olacak modern hastanemiz kısa süre içinde açılacak. Finike Devlet hastanesi İnşaat, tıbbi cihaz ve tefrişatı ile birlikte yaklaşık 50 milyon liralık yatırım" dedi.


Atay Uslu, "Hastanemizi modern tıbbi cihazlar ile donatıyoruz. Hastanemizde Yoğun bakım, bebek yoğun bakım gibi özel bölümler ve 4 adet ameliyathane bulunmakta. Yoğun bakımlarla, müşahade yataklarıyla beraber 125 Yataklı hastanemiz, tıbbi cihazları ve 5 yıldızlı otel konforunda tefrişat malzemeleri ile özel hastane gibi oluyor. Önce sağlık diyen AK Parti gereğini yapıyor, milletimizin güveni ve desteği ile yapmaya devam."


Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca’da Devlet Hastanesine 50 ek yatak inşaatına başlanıldığını, Demre’de de 50 yataklı yeni hastane inşaatının devam ettiğini ifade etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bartın ÖSYM Başkanı Ersoy, BARÜ’yü ziyaret etti Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, BARÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran ile Prof. Dr. Sevim Çelik, Genel Sekreter Prof. Dr. Selçuk Gümüş, ÖSYM Bartın METEKSAN Görevlisi Prof. Dr. Ramazan Yılmaz ÖSYM Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Necip Şimşek ile Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Ceylan ve Başkan Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Keskin de yer aldı. ÖSYM’nin sınav süreçleri, teknolojik altyapısı, güvenlik önlemleri ve aday memnuniyeti gibi konularda görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette, iki kurum arasında yapılabilecek ortak çalışmalar ele alındı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uzun, “Ulusal ölçekte her yıl milyonlarca adaya sınav hizmeti sunan ve yaptığı faaliyetler ölçeğinde dünyanın önde gelen ölçme, seçme ve yerleştirme kurumu olan ÖSYM bünyesinde önemli çalışmalar yapılmaktadır. Bu doğrultuda bugünkü ziyarette, tüm paydaşlarıyla gayretli ve titiz çalışmaların yapıldığı bu değerli kurumumuzda hizmet süreçlerinin geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ilgileri için ÖSYM Başkanımız Prof. Dr. Sayın Bayram Ali Ersoy, Başkan Yardımcılarımız Prof. Dr. Sayın Necip Şimşek ile Dr. Öğr. Üyesi Sayın Cengiz Ceylan ve Başkan Danışmanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Keskin’e teşekkür ediyorum” dedi. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy ise yakın ilgileri ve misafirperverlikleri için Rektör Uzun’a teşekkürlerini iletti. YÖK Başkanı Ersoy ve beraberindekiler daha sonra Kutlubey Yerleşkesi’ndeki Kütüphane Binasında yer alan ÖSYM Bürosuna geçerek bir dizi görüşme ve incelemede bulundu.