ASAYİŞ - 11 Haziran 2020 Perşembe 23:45

Kapısı kilitli tuvalette cansız bedeni bulundu

A
A
A
Kapısı kilitli tuvalette cansız bedeni bulundu

Antalya’da kapısı açılmayan umumi tuvalette akaryakıt çalışanının fark ettiği gencin öldüğü ortaya çıktı.

Antalya’da kapısı açılmayan umumi tuvalette akaryakıt çalışanının fark ettiği gencin öldüğü ortaya çıktı. Gencin cenazesi tuvalet kapısının sökülmesiyle alınabildi.


Olay, saat 18.30 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Teomanpaşa Mahallesi Yeşilırmak Caddesi üzerindeki bir akaryakıt istasyonunun arka kısmında bulunan umumi tuvalette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tuvalete giren bir vatandaş, kapının açılmaması üzerine akaryakıt istasyon çalışanı Yusuf Şenyüz’den yardım istedi. Kapıyı açmayan Şenyüz, tuvalet kapısının üst kısmından içeriye bakınca yerde hareketsiz bir kişinin kapıya dayanmış bir şekilde yattığını gördü. Durumun polise bildirilmesinin ardından olay yerine gelen ekipler kapıyı açamadı. Ekipler yakın bölgedeki esnaftan temin ettiği levyeyle kapıyı açmaya çalışsa da bu yöntem de işe yaramadı. Ardından tornavidayla kapı sökülerek içeriye girilebildi. Ekiplerin yaptığı incelemede ölü olarak bulunan şahsın üzerinden Ömer Ö. (34) adına kayıtlı kimlik çıktı.


Görgü tanığı akaryakıt çalışanı Yusuf Şenyüz, bir vatandaşın kapıyı açamaması üzerine tuvaleti kontrol ettiğini ve ardından cesedi görünce polise haber verdiğini söyledi.


İlk belirlemelere göre uyuşturucudan öldüğü ihtimali üzerinde durulan gencin cenazesi kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Kar yağışını fırsata çeviren Ankaralılar parklara akın etti Dün gece saatlerinde etkili olan kar yağışı, Başkenti beyaza bürüdü. Yılbaşı tatilini fırsata dönüştüren vatandaşlar, karın keyfini çıkarmak için parklara akın etti. Ankara yeni yıla kar ile merhaba dedi. Dün gece etkili olan kar yağışı Başkenti beyaza bürüdü. Yılbaşı tatilini kar ile doyasıya geçirmek isteyen Başkentliler ise soluğu parklarda aldı. Seğmenler Parkı’na ve Kuğulu Park’a akın eden Ankaralılar, sevdikleriyle birlikte karın tadını çıkardı. Bu parklarda kar topu oynayan ve poşetlerle kayan çocuklar ise renkli görüntülere sahne oldu. Fotoğraf çektiren ve cafeteryalarda sıcak içeceklerini içen Başkentliler ise, sessizliğin ve sakinliğin huzurunu Ankara’nın beyaz görüntüsüyle birleştirdi. Özellikle Kuğulu Park, dün gece saatlerinde yağan karın tutmasıyla birlikte ziyaretçi akınına uğradı. Burada kuğularla birlikte fotoğraf çektiren ve güzel vakit geçiren Ankaralılar; yeni yıldan sağlık, barış ve mutluluk diliyor. "Ailemle kartopu savaşı yapmak ve tepeden aşağı doğru kaymak çok eğlenceli oluyor" Yeni yılın ilk gününde Seymenler Parkında ailesiyle birlikte vakit geçirmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bade Randa, "Her sene olduğu gibi yeni ailemle Seymenlere geldik. Bu beni mutlu ediyor çünkü Ankara’ya zor kar yağıyor. Ailemle beraber olduğum için mutluyum. Ailemle kartopu savaşı yapmak ve tepeden aşağı doğru kaymak çok eğlenceli oluyor. Yeni yılda, insanların mutlu ve sağlıklı olmasını diliyorum" dedi. "Çok mutluyuz kar yağdığı için" Kar yağdığı için mutlu olduğunu belirten Ayşe Gökçe Bozbey, "Arkadaşlarımla ve ailemle birlikte yeni yıl için buraya geldik. Burası çok güzel, kayıyoruz, çok eğlenceli oluyor. Çok mutluyuz kar yağdığı için. Kışı daha çok seviyorum çünkü soğuk havalar daha güzel" diye konuştu. "Burası kaymak için karın yoğun olduğu bir yer" Yeni yıl tatilinde vakit geçirmek için tercihlerini Seymenler Parkı’ndan yana kullandıklarını vurgulayan Fatma Bozbey ise, "Bugün, bizim için çocuklarımızla mutlu huzurlu geçirdiğimiz bir gün oldu. Soluğu hemen Seymenler’de aldık ve burası kaymak için karın yoğun olduğu bir yer. Komşularımızla birlikte keyifli bir gün geçirdik. Burası çocukluğumuzu hatırlatıyor diyebilirim. Burası eskiden sucuk ekmek yediğimiz, ailemizle geldiğimiz, eğlendiğimiz bir yerdi. Savaşın olmadığı, çocukların ölmediği bir yıl diliyorum" şeklinde konuştu.