YEREL HABERLER - 20 Mart 2012 Salı 14:20

`SONDAN SONRA` ANTALYA`DA SAHNELENECEK

A
A
A
`SONDAN SONRA` ANTALYA`DA SAHNELENECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ünlü oyuncular Emre Kınay ve Ahu Türkpençe’nin oynadığı ’Sondan Sonra’ tiyatro oyununu vatandaşlarla ücretsiz buluşturacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Emre Kınay ve Ahu Türkpençe’nin rol aldığı ’Sondan Sonra’ adlı tiyatro oyununu, 22 Mart tarihinde Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda tiyatro severlerle buluşturacak.
İngiliz yazar Dennis Kelly’nin kaleme aldığı eserde, hastalıklı bir aşk üzerinden, ’güç ve iktidar’ ilişkisi sert bir dille irdeleniyor.
Ücretsiz sahnelenecek oyunda 16 yaş sınırı bulunuyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adıyaman Başkan Hallaç: "Kurban Bayramı hazırlıklarımız tamamlandı" Adıyaman Kahta Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ve bayram süresince vatandaşların huzurlu ve güvenli bir tatil geçirebilmesi amacıyla gerekli tüm tedbirleri aldı. Ulaşım, güvenli alışveriş, mezarlık ziyaretleri ve temizlik hizmetleri başta olmak üzere birçok alanda çalışmalarını sürdüren Kahta Belediyesi, vatandaşlara çeşitli kolaylıklar sunacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, bayram süresi boyunca belediye ekiplerinin ilçenin dört bir noktasında hizmet vereceğini, vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını söyledi. Başkan Hallaç, "Vatandaşlarımız Kurban Bayramı’nda kurban kesimlerini Kahta Belediyesi mezbahanesinde bayram boyunca gerçekleştirebilirler. Kurban Bayramı’nda çevre kirliliğinin önlenmesi, halkımızın kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi amacıyla kurban poşetleri cami müezzinlerine Arefe günü teslim edilecek. Bayram namazının ardından tüm camilerimizde kurban poşeti temin edilebilecektir. Kahta Belediyesine ait toplu taşıma araçları bayram süresi boyunca Kahta genelindeki tüm hatlarda Musa Peygamber mezarlığı dahil ücretsiz hizmet verecek. Kahta Belediyesi Beyaz Masa, Temizlik işleri, Zabıta müdürlüğü ve İtfaiye ekipleri bayram süresince hizmet verirken, ibadethaneler mezarlıklar ve parklar bayrama hazır hale getirildi. İlçedeki mezarlıklarda, cami ve ilçenin dört bir yanında temizlik çalışması yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Kahta Belediyesi zabıta müdürlüğü personelleri mesaiye ara vermeden çalışmalarına devam edecek. Günlük rutin iş ve işlemlerini devam ettiren zabıta çalışanları yoğunlaşan bayram takvimi nedeniyle, pide fırınları, kasaplar, pastane ve tatlı salonlarını denetleyerek uygunsuz olan işyerleri hakkında uyarı ve işlemler uygulanıyor ve bayram süresince denetleme devam edecek. Vatandaşlardan gelebilecek şikayetlere anında müdahale edebilmek için 185 Beyaz masa hatımızdan istek, öneri ve şikayetlerini 7/24 bizlere ulaştırabilirler. Tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum" dedi.