DÜNYA - 22 Mart 2012 Perşembe 12:24

BEKO BASKETBOL LİGİ

A
A
A
BEKO BASKETBOL LİGİ

Beko Basketbol Ligi`nin 24. haftasında kendi evinde Hacettepe Üniversitesi ile karşılaşacak Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, galip gelerek alt sıralardan kurtulmak istiyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, Beko Basketbol Ligi`nin 24`üncü haftasında 24 Mart Cumartesi günü kendi evinde Hacettepe Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, Hacettepe Üniversitesi maçı hazırlıklarını Atatürk Spor Salonu`nda sürdürüyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Antrenörü Dragan Sakota, geçen hafta ligin en iyi takımlarından biri olan Galatasaray karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Bu maçı artık unuttuk. Cumartesi günü daha önemli bir maçımız var. Hacettepe maçına konsantre olduk" dedi.
"KAZANMAYI ÖОRENDİK"
Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Antrenörü Dragan Sakota, Hacettepe Üniversitesi`nin bu yıl oynadığı basketbol ile önce çıkan bir takım olduğunu söyleyerek, "Galatasaray maçından aldığımız galibiyetin önemini arttırmak için Hacettepe karşısında mutlaka kazanmalıyız. Son 5 maçımızdan üçünü kazandık. Artık kazanmayı öğrendik. Kalan maçlarımızı da bu şekilde devam ettirmeliyiz. Evimizde oynayacağımız maçta seyirci desteğine ihtiyacımız var. Bütün Antalyalı basketbol severleri bu hafta Antalya
Büyükşehir Belediyesi`ni desteklemeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.
"SEYİRCİMİZ ÖNÜNDE GALİP GELMEK İSTİYORUZ"
Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı`nın başarılı oyun kurucusu Anthony Guy Fisher basit hatalarla puan kaybettiklerini belirterek, "Artık daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bizim daha çok galibiyete ihtiyacımız var. Kendi seyircimiz önünde galip gelmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımının Kaptanı Nedim Dal ise "Galatasaray karşısında alınan galibiyetin önemli olması için Hacettepe karşısında da galip gelmemiz gerekiyor. Kalan 7 haftayı en az kayıpla geçerek ligde tutunmak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Biz takım olarak kendimize güveniyoruz ve Hacettepe`yi yeneceğiz" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir