ASAYİŞ - 18 Mart 2025 Salı 21:08

Antalya’daki motosiklet kazasında ölü sayısı 2’ye yükseldi

A
A
A
Antalya’daki motosiklet kazasında ölü sayısı 2’ye yükseldi

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde meydana gelen ve 14 yaşındaki erkek çocuğunun hayatını kaybettiği kazada, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan yaya da hayatını kaybetti.


Kaza, saat 17.30 sıralarında Kahyalar Mahallesi Kahyalar Sahil bölgesinde meydana geldi. Ö.D.T. idaresindeki 07 BVE 231 plakalı motosiklet, Fatma Yiğit (65) isimli yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilerek metrelerce sürüklenen motosiklette yolcu olarak bulunan 14 yaşındaki Berkay Akgül olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Fatma Yiğit hastaneye kaldırıldı.


Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Berkay Akgül’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri güvenlik çemberine alınarak inceleme yapıldı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla Akgül’ün cenazesi Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



Yaralı yaşlı kadın hastanede hayatını kaybetti


Ağır yaralı olarak Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Fatma Yiğit ise doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.


Kazanın ardından olay yerinden firar motosiklet sürücüsünün ise jandarmaya teslim olduğu öğrenildi.


Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.



Antalya’daki motosiklet kazasında ölü sayısı 2’ye yükseldi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Giresun’daki kazada hayatlarını kaybeden Yıldız ailesi yarın son yolculuğuna uğurlanacak Giresun’da dün gece Karadeniz Sahil Yolu liman mevkiinde arkadan gelen demir yüklü tırın kırmızı ışıkta beklerken otomobillerine arkadan çarpması sonrasında hayatlarını kaybeden 3 kardeş ile anne ve babaları yarın Trabzon’un Arsin ilçesinde son yolculuklarına uğurlanacak. Dün gece saat 01.45 sıralarında Ordu istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan M.U. yönetimindeki 55 K 4065 plakalı demir yüklü tır, Karadeniz Sahil Yolu’nun Giresun Limanı mevkiindeki ışıklarda bekleyen ve ailesi ile İstanbul’dan memleketi Trabzon’a gitmekte olan Ali Yıldız (45) idaresindeki 34 PM 61 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan araç önünde duran Ferhat Yıldız (45) yönetimindeki 34 PN 09 plakalı otomobile çarptı. Bu araç da çarpmanın etkisiyle ileri fırlayarak önünde kırmızı ışıkta beklemekte olan Köksal Yusuf Halil (31) idaresindeki otomobil yüklü tıra çarptı. 4 aracın karıştığı zincirleme kazada Ali Yıldız ile aynı araçta bulunan eşi Melek Yıldız (40), ikiz çocukları Hamza Yıldız (7) ve Hasan Yıldız (7) ile Sadem Yağmur Yıldız (15) hayatını kaybetti, büyük kızları Rana Meltem Yıldız (20) ise ağır yaralandı. Kazaya neden olan tır sürücüsü M.U. (59) da kazada ağır yaralanırken, Ferhat Yıldız, Fatma Yıldız, Rana Yıldız, Sümeyye Yıldız (9) ve Eymen Yıldız (16) Giresun’daki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden Yıldız ailesinin 5 ferdi yarın Trabzon’un Arsin ilçesi Konak mahallesinde öğle namazı sonrasında aynı yerdeki aile kabristanlığında toğrağa verileceği öğrenildi.