ASAYİŞ - 07 Eylül 2025 Pazar 11:18

Gazipaşa’da devrilen kamyonetin sürücüsü ve eşi yaralandı

A
A
A
Gazipaşa’da devrilen kamyonetin sürücüsü ve eşi yaralandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, kontrolden çıkıp devrildi. Kazada, sürücü ve eşi yaralandı.


Kaza, saat 01.00 sıralarında Pazarcı Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet D. idaresindeki 07 E 4155 plakalı kamyonet, Anamur yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp devrildi. Kazada kamyonet sürücüsü Mehmet D. ve yolcu olarak bulunan eşi Ayşe D. yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirerek, devrilen araçtaki yaralıların yardımına koştu. Alınan ihbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılar, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.



Gazipaşa’da devrilen kamyonetin sürücüsü ve eşi yaralandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Başkan Çerçioğlu: "Tüm ekiplerimizle 24 saat sahadayız" Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun öncülüğünde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmalar Kurban Bayramı boyunca da kent genelinde 24 saat devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Aydın’ın 17 ilçesinde olduğu gibi turizmin incileri Kuşadası ve Didim’de de sahada vatandaşların yanında oluyor. Bayram süresince çalışmalarını aralıksız sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri; Didim merkezde ve Akbük Mahallesi’nde, Kuşadası merkezde ve Güzelçamlı ile Davutlar Mahallelerinde kapsamlı temizlik, bakım ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bayram tatili nedeniyle yoğunluk yaşanan turizm merkezlerinde çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Başkan Çerçioğlu’nun öncülüğünde sürdürülen çalışmalar kapsamında cadde, bulvar, meydan ve ortak kullanım alanlarında detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sahadaki yoğun çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Bayram boyunca hizmetlerin kesintisiz devam etmesinden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu, çalışmalarının tüm ilçelerde aralıksız devam edeceğini belirtti ve "Hemşehrilerimizin ve kentimize gelen yüz binlerce misafirimizin Kurban Bayramı’nı en güzel şekilde geçirebilmesi için ekiplerimiz 17 ilçemizin tamamında görev başında. Tüm ekiplerimizle 24 saat sahadayız, vatandaşlarımızın yanındayız. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.