ASAYİŞ - 27 Ağustos 2025 Çarşamba 12:10

Otomobile çarpan hafif ticari araç kanala uçtu: 3 yaralı

A
A
A
Otomobile çarpan hafif ticari araç  kanala uçtu: 3 yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde aynı istikametteki otomobile çarpan hafif ticari aracın 2 metrelik kanala uçması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.


Kaza; Alanya Antalya D-400 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Büyüköztürk’ün kullandığı 55 AHH 472 plakalı hafif ticari aracın Hasan Ali Yücel caddesi kavşağına geldiğinde Batın Sümbül’ün kullandığı 80 DK 304 plakalı otomobille çarpıştı. Hafif ticari araç çarpmanın ardından yol kenarında bulunan 2 metre yüksekliğindeki kanala uçtu.


Kazada 80 DK 304 Plakalı otomobil sürücüsü Batın Sümbül ile 55 AHH 472 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Ayşenur Karabaş ve Hacer Taşer yaralandı. Yaralılar 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneyekaldırıldı



Otomobile çarpan hafif ticari araç  kanala uçtu: 3 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Ege Belediyeler Birliği Denizli’de toplanıyor Denizli, Ege’nin yerel yönetim zirvesine ev sahipliği yapıyor. Ege Belediyeler Birliği, bölgesel kalkınma ve iş birliği stratejilerini belirlemek üzere Olağan Meclis Toplantısı’nı, Birlik Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun başkanlığında Denizli’de gerçekleştirecek. Ege Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı, Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun başkanlığında 17 Nisan 2026 Cuma günü Denizli’de yapılacak. 17-18-19 Nisan tarihlerini kapsayan üç günlük program, Ege Bölgesi’ndeki üye belediyelerin başkanlarını, meclis üyelerini ve yerel yönetim temsilcilerini bir araya getirecek. Toplantı kapsamında sadece idari kararlar alınmakla kalmayacak, aynı zamanda Denizli’nin model teşkil eden belediyecilik yatırımları ve kültürel mirası da mercek altına alınacak. Üç günlük yoğun diplomasi ve teknik program Birliğin gelecek dönem stratejileri ve bölgesel iş birliği projelerinin karara bağlanacağı program kapsamında, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen vizyon projeler ve kentsel dönüşüm alanları, katılımcı belediye başkanlarına yerinde tanıtılacak. Denizli’nin binlerce yıllık geçmişine ışık tutan antik kentler ve restore edilen tarihi yapılar ziyaret edilerek, turizmde yerel yönetimlerin rolü üzerine istişarelerde bulunulacak. 19 Nisan Pazar gününe kadar sürecek olan etkinlikler dizisi, teknik değerlendirme ziyaretlerinin ardından sona erecek.