ASAYİŞ - 15 Nisan 2026 Çarşamba 09:34

Tarlada görevlileri beklerken kalp krizi geçiren yaşlı adam hayatını kaybetti

A
A
A
Tarlada görevlileri beklerken kalp krizi geçiren yaşlı adam hayatını kaybetti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kullandığı hazine arazisinde tespit yapacak ekibi bekleyen yaşlı adam, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.


Edinilen bilgilere göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü ekipleri Manavgat ilçesi Çolaklı Mahallesi’nde 4 ayrı bölgede hazine arazilerinin korunması ve usulsüz kullanımların engellenmesi amacıyla saha tespit çalışması gerçekleştiriyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü ekiplerinin Yağlılar bölgesindeki çalışmaları sırasında kendi kullanımındaki arazide ekiplerin tespit çalışması yapması için bekleyen Mehmet Bulut (94) kalp krizi geçirdi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürülen Bulut, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.



Tarlada görevlileri beklerken kalp krizi geçiren yaşlı adam hayatını kaybetti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karaman Karaman’da lale tarlası ziyaretçilerine hazırlanıyor Karaman’da her yıl görsel şölen sunan lale tarlası kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanırken, bu yıl 250 binden fazla ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Kazımkarabekir ilçesi Kızılkuyu köyünde yaklaşık 50 dekarlık alanda ekimi yapılan lale tarlası, bu yıl da doğa tutkunlarını ve fotoğraf meraklılarını ağırlayacak. 18 Nisan Cumartesi günü itibarıyla ziyarete açılması planlanan lale tarlasında hazırlıklar tamamlandı. Türkiye’nin dört bir yanındaki park ve bahçeleri süsleyen lalelerin yetiştiği alan, her yıl olduğu gibi bu yıl da yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor. Geçtiğimiz yıl olumsuz hava şartları nedeniyle yaklaşık 70 bin kişinin ziyaret edebildiği lale tarlasını, bu yıl hava şartlarının iyi gitmesi durumunda 250 binden fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Özellikle hafta sonları yoğun ilginin yaşandığı tarlada, farklı renklerdeki laleler eşsiz görüntüler oluşturuyor. Lale tarlasında doğum günü sürprizi Mersin’den ailesiyle birlikte lale tarlasını görmeye gelen Ayşenur Gök, yeni yaşını çiçekler arasında kutladığını belirterek, "Doğum günüm olduğu için buraya geldik. Biraz erken bir ziyaret oldu ama çok güzel duygular içerisindeyim. Eşim bana doğum günü sürprizi yaptı. 29 yaşıma girdim ve buraya ilk defa geldim. Laleleri çok sevdiğim için burayı tercih ettik" dedi.