SPOR - 16 Mart 2026 Pazartesi 10:12

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu

A
A
A
Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu

Ardahan Kura Kadın Futbol Takımı’nın yeni Başkanı Songül Çelik oldu. Takımın antrenmanına katılan Çelik, hedeflerinin 2. lig olduğunu söyledi.


TFF Kadınlar 3. Lig’de mücadele eden Kura Kadın Futbol takımında gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurul toplantısı tamamlandı. Yapılan oylama sonucunda kulübün yeni başkanı belirlenirken, yönetimde yeni bir dönem resmen başlamış oldu.


Seçimin ardından takımın antrenmanına katılarak futbolcuları yönetimiyle birlikte ziyaret eden yeni başkan Songül Çelik, kulübün gelişimi için önemli adımlar atacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:



"Öncelikle bize güvenerek bu görevi layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Amacımız kadın futbolunu daha ileriye taşımak, takımımızı sportif anlamda güçlendirmek ve altyapıya önem vererek geleceğin sporcularını yetiştirmektir. Yeni yönetim olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak kulübümüzü en iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğiz. Burada önemli olan ben değil biz olabilmek. Ve başarabilmek için de bunu yapmamız gerekiyor. Hedeflerimize ulaşmak için tüm Ardahanlıların desteğini bekliyoruz. Şu anda 3. ligde mücadele ediyoruz. Hedefimiz 2. lige yükselmek. Yapacağımız yeni transferlerimizle 2. ligi hedefliyoruz. Burada amacımız sadece maç kazanmak değil kadınların sporda daha güçlü bir şekilde yer almasına destek olmak. Kura Kadın Futbol takımımızın bir takım olarak değil, amacımız genç kızlarımızın hayallerini gerçekleştirilmesine destek olmak. Ekibimizin birlikte ve inançla bunları başaracağına inanıyoruz"


Kulüp yönetiminin ilerleyen günlerde; teknik ekip, transfer çalışmaları ve yeni sezon planlamasıyla ilgili detaylı bir yol haritası açıklayacağı belirtildi.



Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kanispi Şelalesi bayramda ziyaretçi akınına uğradı Van’ın Çatak ilçesinde bulunan Kanispi Şelalesi, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla ziyaretçilerin uğrak noktası oldu. İlçe merkezi ile çevre il ve ilçelerden gelen çok sayıda vatandaş, doğal güzellikleriyle öne çıkan bölgede vakit geçirdi. Bayram süresince yoğunluğun yaşandığı mesire alanında vatandaşlar aileleriyle birlikte piknik yaparak doğanın tadını çıkardı. Özellikle serin havası ve eşsiz manzarasıyla dikkat çeken Kanispi Şelalesi, bölgenin önemli turizm destinasyonlarından biri olmayı sürdürüyor. Çatak Belediyesi de artan ziyaretçi yoğunluğuna karşı mesire alanında temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye tarafından görevlendirilen personel, gün boyunca alanda temizlik yaparak vatandaşların daha sağlıklı ve temiz bir ortamda vakit geçirmesini sağlıyor. Belediye yetkilileri, Kanispi Şelalesi Mesire Alanı’ndan herhangi bir giriş veya kullanım ücreti alınmadığını belirterek, tüm vatandaşların bu doğal güzellikten ücretsiz şekilde yararlanabildiğini ifade etti. Yetkililer, ziyaretçilerin çevre temizliği konusunda duyarlı davranmalarının bölgenin korunması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Kanispi Şelalesi Mesire Alanı’na piknik yapmaya gelen vatandaşlardan Adem Konca, "Kanispi Şelalesi, ailelerin birlikte piknik yapacağı güzel bir alan. Batıda bu alanlar çok daha faklı değerlendirilebiliyor. İnsanlarımız burayı pek bilmiyor, buraya gelip aileleriyle beraber çok güzel piknik yapabilirler. Su gerçekten etkileyici. Ayrıca buranın temiz bırakılması gerektiğini düşünüyorum" dedi.